Beste gave til han 2024

Her de 20 beste gavetipsene til han for julen 2023

Er du på utkikk etter de perfekte julegavene til menn, men ønsker å unngå den typiske gavejakten? Dette året har vi deg dekket. Slutt å gruble og google i forvirring. Vi presenterer den ultimate guiden for de beste julegavene til menn, så du kan unngå stresset og finne gavene som virkelig teller. Ingen kjedelige sokker eller overtenkte whiskey-steinsett denne gangen. Enten det er til din far, bror eller bestevenn, våre nøye utvalgte gaveideer er sikre vinnere. La oss gjøre julegavehandelen til en lek, slik at du kan glede dine nærmeste med meningsfulle gaver. Fra stilikonet til din favorittkar – her er de beste julegavene som garantert vil spre glede og takknemlighet. La årets julegaveønsker bli oppfylt uten stress og med ekte glede!»

1. Brooklinen morgenkåpe

Brooklinen morgenkåpe

Den perfekte gaven for fyren som elsker morgenkaffen sin! Denne morgenkåpen med fliselignende mønster er en hit. Lommene gjør den ekstra praktisk, og den vil definitivt vekke oppsikt. Sjekk den ut nå!

1/20

2. J.Crew Skinnhansker

J.Crew Skinnhansker

Gaven til fyren som alltid glemmer været! Disse eksklusive, ullforede hanskene holder fingrene varme uten å ødelegge stilen. Ikke forvent raske svar på tekstmeldingen når han har dem på!

2/20

3. Aarke Boblevannmaskin

Aarke Boblevannmaskin

Gaven til fyren som faktisk bryr seg hydrering. Gjør ham til en del av den boblende vannrevolusjonen med hans egen kullsyremaskin. Vår modell er elegant og lager friskt vann som slår konkurrentene på smak.

3/20

4. Maison Margiela Eau De Toilette Parfyme

Maison Margiela Parfyme

For karen som elsker sesongens dufter: Lukten av ristende kastanjer ved åpen ild, tappet på flaske, slik at han kan vekke julestemningen når som helst på året.

4/20

5. Technivorm Moccamaster

Technivorm Moccamaster

For karen som faller for sexy kjøkkenutstyr: Ingenting slår MoccaMaster når det gjelder retro estetikk innen kaffetraktere, og med denne kan han servere hele den utvidede familien på få minutter, takket være den store 10-kopps kannen.

5/20

6. Flikr hjemmepeis

Flikr hjemmepeis

For fyren som ikke har plass til en ekte peis: Han vil praktisk talt føle seg som Prometheus med denne bærbare peisen. Den lar ham ta med flammene dit selskapet er, for de gangene han får lyst på s’mores eller atmosfæren mangler kos.

6/20

7. Therabody Massasjepistol

Therabody Massasjepistol

For karen som jobber altfor hardt: Den nyeste massasjepistolen fra Therabody gjør mer enn bare å banke musklene dine i kne – den handler også om å gi tankene dine en pause, takket være en innebygd pulsmåler med pustecoaching levert via en tilhørende Bluetooth-app.

7/20

8. Sonos Move 2 Høyttaler

Sonos Move 2 Høyttaler

For lydentusiaster: Sonos har oppgradert Move – en trådløs oppladbar høyttaler designet for å gå fra soverom til bad til uteplassen og hvor som helst ellers – med 24 timers batterilevetid (så han kan holde festen i gang) og stereoseparasjon (så «Taylor ‘n’ Friends»-spillelisten hans vil høres enda bedre ut).

8/20

9. Madewell X G.H.Bass Loafers

Madewell X G.H.Bass Loafers

Madewell tok verdens mest perfekte loafers, ga dem en solid lug-såle og svøpte overdelen i et rått grønt semsket skinn. Nå er alt du trenger å gjøre å klikke på «legg i handlekurv» og pakke inn disse godbitene.

9/20

10. Rimowa Carry-On Koffert

Rimowa Carry-On Koffert

Rimowas kofferter er de aller beste, og hvis han har en, vil det endelig overbevise ham om å komme seg ut igjen. La oss bare håpe at han inviterer deg med på reisen.

10/20

11. Lululemon Half-Zip Fleece

Lululemon Half-Zip Fleece

En myk, oversized fleecejakke som er perfekt for å lag på lag om høsten og holde seg varm året rundt.

11/20

12. Corridor Cardigan

Corridor Cardigan

En myk, oversized fleecejakke som er perfekt for å lag på lag om høsten og holde seg varm året rundt.

12/20

13. Bose QC Earbuds II

Bose QC Earbuds II

En utmerket teknologisk gave som er behagelig å bruke i timer uten øresmerter, og som har imponerende lydkvalitet, svettebestandighet, iPhone-tilkobling og støyreduksjon. Perfekt for å lytte til podcaster og spillelister på pendlingen.

13/20

14. Kindle digital bok

Kindle digital bok

En essensiell teknologisk enhet som holder alle lesestoffene hans samlet på ett sted og reduserer belastningen på den dårlige ryggen hans.

14/20

15. Bose 700 Noise Cancelling Headsett

Bose 700 Noise Cancelling Headsett

Han vil kunne filtrere deg og resten av verden enda bedre, kanskje bedre enn han vanligvis gjør, med hjelp av disse virkelig utmerkede hodetelefonene fra lydmesterne hos Bose. I tillegg til krystallklar akustikk, har de også 11 nivåer av aktiv støydemping som passer til øyeblikket: fra lette snorkelyder til trykkluftbor og flymotorer.

15/20

16. Flint And Tinder Hudsonjakke

Flint And Tinder Hudsonjakke

Flint and Tinder Flannel-Lined Waxed Hudson Jacket er en robust og stilig jakke. Den har en voksbehandlet overflate for økt slitestyrke og værbestandighet. Den flanellforede innsiden gir ekstra varme, og jakken er designet med en tidløs Hudson-stil. Perfekt for de kjølige dagene når du vil kombinere funksjonalitet og stil.

16/20

17. Ooni Koda 12 Pizzaovn

Ooni Koda 12 Pizzaovn

Når barna først kaster seg med på dette, kommer de til å stikke innom mye ofttere for å nyte resultatene av denne bakhage-mesteren.

17/20

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *