Julegave til henne (2023) – Julegaver i alle prisklasser

iRobot®
Roomba® j7

5/5

Les mer

Equilibrium
Yogamatte

5/5

Eyda
Sports Bra

5/5

Ser du etter den perfekte julegaven til din mor, kjæreste eller datter, men mangler inspirasjon? Fortvil ikke! Vi har satt sammen de beste produktene for deg, slik at du kan senke skuldrene i god tid før den juleaften.

Utvalget vårt inkluderer både tradisjonelle gaver og mer unike alternativer, slik at du kan velge det som passer best for deg. I tillegg har vi organisert gavene etter pris, fra lavest til høyest, i ulike priskategorier for å gjøre det ekstra enkelt for deg å finne noe som passer innenfor ditt budsjett.

Julegaver under 1000 kr

Intimo nattkjole

Intimo-nattkjolen er den ideelle gaven med 100% ren bomull for uovertruffen komfort. Den delikate teksturen og pustende stoffet gir en luksuriøs følelse for avslappende netter. En gave som omfavner velvære og skjønnhet, og gir en stilig touch til hver natt.

Eyda Sports Bra

Anna High Neck Sports Bra er en funksjonell og feminin sports-BH med høy hals, uttakbare innlegg og elastiske ryggdetaljer for et sporty utseende. Den gir både støtte og komfort, ideell for CrossFit og fitness. Passer perfekt med Anna Ultalight Tights i Army og Black eller Trine Tights i Army, Black eller Burgundy. Modellene på bildene bruker str. S og M, og vi anbefaler å velge din normale størrelse.

Hairlust Shampoo og Balsam

Har du krusete, tørt hår som brekker av? Årsaken kan være sulfater i shampoo. Hairlusts Split Fix™ Duo, med sulfat- og silikonfri shampoo og balsam, gir skånsom rens og reparasjon for tørt, skadet hår. Ingen sulfater, silikoner eller andre skadelige ingredienser – bare nødvendig fuktighet.

DYRBERG/KERN halskjede

DYRBERG/KERNs produkter er håndlagde gjennom en omfattende prosess som inkluderer støping, polering, emaljering, håndfletting av lær, sliping, polering og montering av halvedelsteiner og krystaller. Hvert smykke gjennomgår ca. 40 prosesser, underlagt grundig kvalitetskontroll, før det skaper det magiske øyeblikket som gnistrer når du ser det.

Equilibrium Yogamatte

Equilibrium Essentials Yogamatte, en moderne og sklisikker yogamatte (190 x 60 cm, 5 mm tykk), tilgjengelig i brun eller hvit. En miljøvennlig 100 % resirkulerbar matte med skum og naturlig kork, lateksfrie materialer, og Oeko Tex Standard 100-sertifisering. Gir optimal støtte, leddbeskyttelse og sklisikre egenskaper for en forbedret yogaopplevelse. Bestill enkelt fra nettbutikken.

PashminaWear skjerf

Oppdag allsidigheten til PashminaWears nydelige skjerf. Fra lette sommerskjerf til varme vinteralternativer, alle laget av førsteklasses materialer som kasjmir, silke og ull. Skap et nytt uttrykk i garderoben din nå.

Julegaver under 2000 kr

hugged vektdyne

Hugged’s vektdyne gir en beroligende klem før sengetid og morgen, laget med glassgranulater for økt vekt. Den gir behagelig trykk, stimulerer berøringssansene, og bidrar til å løse sanseintegrasjonsproblemer, fremmer ro og trygghet. Ideell for bedre søvn, spesielt for de med angst, depresjon og ADHD, samt generelt forbedret søvnkvalitet.

Nailster Professional Kit

Hugged’s vektdyne gir en beroligende klem før sengetid og morgen, laget med glassgranulater for økt vekt. Den gir behagelig trykk, stimulerer berøringssansene, og bidrar til å løse sanseintegrasjonsproblemer, fremmer ro og trygghet. Ideell for bedre søvn, spesielt for de med angst, depresjon og ADHD, samt generelt forbedret søvnkvalitet.

Julegaver under 3000 kr

VIVAGUN® massasjepistol

Vivaguns bestselgende massasjepistol, testvinnende og utviklet i samarbeid med fysioterapeuter og idrettsutøvere i Norge. Gir dyp massasje for effektiv lindring av stivhet, stølhet og smerter i kropp og muskler. Med VivaQuiet teknologi er den den mest stillegående i sin størrelse, har opptil 24 timers batteritid – lengst på markedet, og 7 behandlingsnivåer. Inkluderer 12 massasjehoder for omfattende behandling av alle muskelgrupper.

Julegaver over 4000 kr

iRobot® Roomba® j7

iRobot® Roomba® j7: Smart robotstøvsuger for kjæledyrshjem med Dual Multi Surface-gummibørster, unngår objekter, gir personlige forslag og støtter stemmestyring. Med ti ganger mer sugekraft* og intelligent funksjonalitet, håndterer den ledninger, kjæledyrekskrementer og tilpasser seg sesongmessige behov – pålitelig for smartere rengjøring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *