Hårføner test 2024

I DinGuide sin hårføner test, har vi gjennomgått og vurdert et knippe av markedets beste hårfønere for å hjelpe deg med å finne den perfekte modellen for ditt behov. Vår hårføner test har fokusert på å analysere ytelse, funksjonalitet og pålitelighet, slik at du kan være sikker på hva du får når du investerer i din neste hårføner. Vi har undersøkt markedets mest populære modeller og identifisert de mest relevante egenskapene for å gi deg en omfattende oversikt. Les videre for å oppdage våre toppanbefalinger og finn ut hvilken hårføner du bør investere i, i vår hårføner test 2024.

De 3 testvinnerne i vår hårføner test 2024

TESTVINNER

Hårføner test. CURLI AeroFlow. Hårføner best i test

CURLI
AeroFlow

4.9/5
4.9/5

Den kraftigste og beste modellen på markedet. Ionisk teknologi til denne prisen er rett og slett overlegent. Best i test hos DinGuide 2024.

Annonsørlenke

ANDREPLASS

Hårføner test. Dyson Hårføner. Hårføner best i test

Dyson
Supersonic

4.5/5
4.5/5

En imponerende hårføner som definitivt får jobben gjort med stil og effektivitet, selvom prisen er noe høy. Andreplass hos DinGuide 2024.

Annonsørlenke

TREDJEPLASS

Panasonic hårføner. Hårføner test. Hårføner best i test

Panasonic
EH-NA0J

4.2/5
4.2/5

En kraftig og god hårføner som gjør det enkelt å tørke og style hår med flere innebygde moduser. Tredjeplass hos DinGuide 2024.

Annonsørlenke

Hårføner test

Hva bør du se etter i en hårføner?​

Det som definerer en god hårføner er hvor effektivt og presist den tørker håret ditt. Høy watt gir ofte en god indikasjon på tørkeeffekten, og en tommelfinger-regel er at en god hårføner bør ha minimum 1600W, men det er også andre faktorer som spiller inn. Hårfønere som bruker ionisk teknologi er mer Watteffektive enn mer tradisjonelt utformede hårfønere. Grunnet optimalisert design vil disse kunne levere bedre luftstrøm og resultat selv med lavere oppgitt Watt. De ioniske hårfønere kan kutte fønetiden drastisk og vår testvinner CURLI AeroFlow har over halvert tørketiden blant vårt testpanel.

De fleste modellene i vår hårføner test har over 1600 W.

Ulike hårtyper krever ulik behandling og styling. Ved å velge en hårføner med minimum 4 tilbehør/munnstykker vil du være sikker på at du får utnyttet hårfønerens fulle potensiale. For krøllete hår må du eksempelvis se etter en hårføner med diffuser. Videre er det praktisk med tilbehør som muliggjør å ta med føneren og tilbehør på hytta, helgetur og lengre ferier. En reisebag/oppbevaringsveske bør du kunne forvente hos en god hårføner, og inkluderes hos flere av modellene i vår hårføner test.

Lett og håndterlig: En lav vekt bidrar til at hårføneren er behagelig å bruke. Det kan ta lang tid å tørke litt lengre hår og vekten har mye å si jo lenger du holder på. En hårføner bør heller ikke ha for langt hode da det kan være vanskelig å bruke føneren på egenhånd da du må holde føneren langt unna kroppen for å ikke brenne deg.

Lang strømledning: En lang strømledning er essensielt hos en god føner for en behagelig brukeropplevelse. Særlig på reise hvor du kan ende opp med å måtte bruke stikkontakter langs bakken vil en ledning på 3m sørge for at du kan stå oppreist og føne deg uten å måtte bøye kroppen i ubehagelige stillinger.

Flere av modellene i vår hårføner test har 3 meter lang strømledning. Testens dyreste hårføner fra Dyson, har midlertidig en 2,8 meter lang ledning, noe som kan bli akkurat i korteste laget for litt høyere personer.

En god hårføner bør komme med tilbehør for oppbevaring. Flere av modellene i vår hårføner test har en reisebag som får plass til hårføner og flere munnstykker slik at den enkelt kan fraktes med på reise. I tillegg kan den med en slik bag enkelt pakkes bort slik at du slipper skuffer full av ledninger og løse deler.

Dyson, samt flere av modellene i vår hårføner test kommer uten en slik bag, noe vi mener bør være et must hos en hårføner til flere tusen.

Se etter en stillegående hårføner med et lydnivå på under 80 dB da dette er et produkt som brukes i nærheten av ørene. En bråkete hårføner kan bli slitsom å bruke og i værste fall føre til hodepine. Om du bruker hårføner daglig er hemmeligheten til behagelig hårpleie en stillegående hårføner. I tillegg kan lyden være forstyrrende for husdyr og du ønsker en hårføner med god luftstrøm og lavt lydnivå. Det var ganske høyt spenn i lydnivået til modellene i vår hårføner test med det høyeste registrerte lydnivåetpå 88 dB mot 50 dB på det laveste.

Testvinneren CURLI AeroFlow kan skilte med å være testens mest stillegående hårføner på et støynivå på kun 54 dB!

Hårføner best i test: CURLI hårføner

1. CURLI AeroFlow

CURLI AeroFlow er vinneren av DinGuides hårføner test 2024, og det er ingen tilfeldighet. Bak denne elegante hårføneren skjuler det seg mer enn det blotte øyet kan se. Blant alle modellene i årets hårføner test utmerker AeroFlow seg i en egen klasse når det gjelder lydnivå, vekt og effektivitet. Men det stopper ikke der; CURLI AeroFlow er utviklet med ionisk teknologi som reduserer statisk elektrisitet, fremmer glans og mykhet, forkorter tørketiden samtidig som det beskytter hårets helse.

Annonsørlenke

Ytelse og Effekt​

Med en imponerende effekt på 2000 watt og en luftstrømhastighet på 110 000 rpm leverer CURLI AeroFlow kraftig ytelse, som gir rask og effektiv tørking. Den innebygde ioniske QuickDry™ teknologien bidrar til å redusere frizz og statisk elektrisitet, slik at håret etterlates glatt, glansfullt og fri for uønskede flyaways. Testperson 1 i vårt testpanel gikk fra dusjvått hår til tørt hår på 10 raske minutter. Her fikk vi bokstavelig talt bakoversveis, på den positive måten!

Allsidighet og Tilbehør

CURLI AeroFlow kommer med 4 nøye utformede munnstykker som gir allsidighet til stylingbehovene dine. Enten du ønsker å temme krøller, skape volum, eller oppnå en glatt finish, gir det varierte tilbehøret deg muligheten til å tilpasse føningen etter ønsket resultat. Den inkluderte reisebagen gjør det enkelt å ta med seg hårføneren overalt. Hos CURLI har du i tillegg muligheten til å velge å inkludere «curler»-tilbehøret som fungerer på samme måte som Dyson Airwrap. Dette tilbehøret gjør det utrolig enkelt å krølle håret under føneprosessen kun ved hjelp av luften fra hårføneren.

Brukervennlighet

Med 3 hastighetsinnstillinger og 4 temperaturinnstillinger gir CURLI AeroFlow deg full kontroll over tørkeprosessen, slik at den kan tilpasses din hårtype og stylingpreferanser. Den rekordlave vekten på kun 0,34 kg gjør hårføneren svært behagelig å håndtere over lengre tid, og den reduserer belastningen på håndleddet og armene når du styler håret. Dette gjør AeroFlow ideell for både profesjonelle stylister og hjemmebrukere som ønsker komfort og presisjon under hårføning. De lekre knappene gjør det enkelt å bytte mellom temperatur og styrke, samtidig som hårføneren føles behagelig å holde. Munnstykkene klipses enkelt på og det er lett å bytte mellom munnstykker for mer avansert styling.

Design og Holdbarhet​

CURLI AeroFlow er en harmonisk balanse mellom funksjonalitet og elegant design. Den lette konstruksjonen gjør hårføneren enkel å håndtere, samtidig som den opprettholder en imponerende holdbarhet og pålitelighet for langvarig bruk. AeroFlow er tilgjengelig i tre stilfulle farger – hvit, blå og grå – slik at du kan velge en som passer din personlige preferanse og innredning. Dette gjør CURLI AeroFlow til det ideelle verktøyet for daglig hårføning, perfekt for både profesjonell bruk og hjemmebruk. Hårøneren er laget av kraftig og holdbar plast som gjør at føneren kan oppnå den lave vekten, samtidig som det er en kraftig og lett motor og deler i rustfritt stål som gjør at føneren kjennes solid og kraftig.

Konklusjon

Som sagt er det er ikke tilfeldig at CURLI AeroFlow topper årets hårføner test. Denne hårføneren leverer førsteklasses spesifikasjoner hele veien. Den eneste konkurrenten som kommer nært opp er Dyson Supersonic, som kun har noe lavere wattstyrke, litt kortere ledningslengde og noe høyere lydnivå. Forskjellen ligger imidlertid i prisen, og hadde det ikke vært for Dyson Supersonics høye pris, ville CURLI AeroFlow utvilsomt stått overfor tøffere konkurranse. Alt i alt er CURLI AeroFlow den ultimate hårføneren. Til tross for at den koster litt er den verdt hver eneste krone, og en soleklar favoritt hos testpanelet i DinGuide. Den unike muligheten til å legge til curler-munnstykket løfter hårføneren og legger til en helt ny dimensjon. Ikke bare tørker denne hårføneren håret raskere enn noen andre modeller vi har testet. Den gir i tillegg helt unike muligheter til å style håret og lage fantastiske krøller. Skal du få samme mulighet hos eksempelvis andreplassen i vår hårføner test er du nødt til å investere i både Dyson Supersonic og Dyson Airwrap. Dette er både kostbart og upraktisk om du ønsker å ha med deg din hårføner på reise.

Fordeler

Ulemper

Hårføner test: Dyson hårføner

2. Dyson Supersonic

Dyson Supersonic er en kraftig hårføner med imponerende ytelse og elegant design, men har en prislapp som er betydelig høyere enn andre hårfønere på markedet. Den er ideell for de som verdsetter toppmoderne teknologi og er villige til å legge inn noen ekstra kroner. For de aller fleste vil en rimeligere hårføner gjøre jobben like bra.

Annonsørlenke

Ytelse og Effekt​

Dyson Supersonic holder standarden med en imponerende effekt på 1600 watt og en luftstrømhastighet på 110 000 rpm. Denne kraften sikrer rask og effektiv tørking, ideelt for de som setter høye krav til hårfønerns ytelse i daglig bruk. Den avanserte ioniske teknologien reduserer frizz og statisk elektrisitet, og gir håret en myk finish.

Allsidighet og Tilbehør

Med 5 munnstykker tilpasset ulike hårtyper og stylingbehov, gir Dyson Supersonic en god allsidighet. Et minus hos toppmodellen til Dyson er mangelen på en reisebag. Hårføneren og tilhørende munnstykker oppbevares løst, noe som kan bli både rotete, og som ikke beskytter hårføneren og tilbehør tilstrekkelig under transport.

Brukervennlighet

Dyson Supersonic tilbyr 3 hastighetsinnstillinger og 4 temperaturinnstillinger, som gir god kontroll og presisjon i tørkeprosessen. Med en vekt på kun 0,65 kg, er denne føneren designet for komfort og håndterbarhet, noe som gjør den ideell for daglig eller hyppig bruk. Noe den absolutt burde brukes til om man skal betale så mye for en hårføner.

Design og Holdbarhet​

Dyson Supersonic forener elegant design med avansert teknologi. Den solide konstruksjonen gir en holdbar hårføner som også er pen å se på. For de som investerer i sin daglige hårrutine, tilbyr Dyson Supersonic en luksuriøs opplevelse av høy kvalitet. Med et utvalg på hele 8 forskjellige farger, kan du være sikker på at du finner noe for enhver smak, noe Dyson selvfølgelig skal ha kudos for. Dette er den mest fargerike modellen i vår hårføner test, noe som gir brukeren mange muligheter.

Konklusjon

Dyson Supersonic er et godt valg for de som søker toppmoderne teknologi og design innen hårføning. Det største aberet med denne superføneren er prisen som koster mye mer enn testens øvrige hårfønere. Funksjonaliteten og brukeropplevelsen er veldig god, og om du har en stor lommebok og føner håret ofte er det ingen tvil om at Dyson Supersonic vil være et godt valg. Dyson hårføner koster virkelig, og utfordres i tillegg på alle områder av både testvinner CURLI AeroFlow og enkelte andre modeller i vår test.

Fordeler

Ulemper

Hårføner test: Panasonic hårføner

3. Panasonic EH-NA0J

Panasonic EH-NA0J hårføner er ideell for de som søker skånsom pleie og effektiv tørking. Med Nanoe™ MOISTURE+ teknologi tilfører den ekstra fuktighet, opprettholder hårets balanse og forhindrer skader. Det kompakte designet gjør tørking rask og effektiv, mens to medfølgende munnstykker gir ekstra stylingalternativer. Et godt alternativ som holder til sølv(andreplass) i testen over årets beste hårfønere.

Annonsørlenke

Ytelse og Effekt​

Panasonic EH-NA0J hårføner leverer imponerende ytelse med en effekt på 1600 watt. Den innovative Nanoe™ MOISTURE+ teknologien gir økt fuktighetseffekt, og den intelligente temperaturkontrollen tilpasser luftstrømmen for å forhindre varmeskader. Dette gir en jevn og effektiv tørking, spesielt gunstig for å opprettholde hårets fuktighetsbalanse.

Allsidighet og Tilbehør

EH-NA0J gir god allsidighet med fire forskjellige moduser, inkludert varm-kald veksling, hodebunnspleie, hudpleie, og hårtuppleie. To medfølgende munnstykker, en diffuser og en konsentrator, gir ekstra funksjonalitet for styling. Det kompakte designet tillater for å ha hårføneren nærmere håret, noe som bidrar til raskere og mer effektiv tørking.

Brukervennlighet

Med intelligente sensorer for temperaturkontroll og flere bruksområder, tilbyr EH-NA0J håndterbarhet og enkel justering gjennom praktiske sideknapper. Fire varmeinnstillinger gir tilstrekkelig kraft for effektiv styling, og hårføneren er lett og komfortabel å holde under bruk.

Design og Holdbarhet​

Panasonic EH-NA0J har et kompakt og solid design som gir hårføneren robust kvalitet. Størrelsen er praktisk, og den kompakte utformingen gjør den lett å oppbevare. EH-NA0J er et pålitelig valg for de som ønsker en pålitelig og effektiv hårføner med fokus på hårets helse og stylingbehov.

Konklusjon

Panasonic EH-NA0J er en allsidig føner som passer godt for de fleste hårtyper. Med effektivitet, enkel bruk og god volumkontroll, er denne føneren spesielt egnet for de som ønsker å oppnå et fyldig og velstelt hår. Den er ganske dyr og har noe begrenset med tilbehør og designmuligheter, noe som trekker føneren for noen poeng. Det er uansett et godt alternativ som havner på pallen som nest beste modell i vår hårføner test.

Fordeler

Ulemper

Hårføner test: re. hårføner

4. re. Hyperspeed

re. Hyperspeed hårføner imponerer med sin allsidighet, stillegående ytelse og smarte funksjoner. Den kraftige 1200 W BLDC-motoren, kombinert med høytrykksluftstrøm og magnetisk tilbehør, gjør hårføneren til et praktisk verktøy for styling. Med et elegant, smalt design, varmeskjoldteknologi og omvendt rengjøringsfunksjon, tilbyr denne hårføneren ikke bare effektiv tørking, men også en behagelig og brukervennlig opplevelse.

Annonsørlenke

Ytelse og Effekt​

re. Hyperspeed hårføner leverer imponerende ytelse til tross for den relativt lave effekten på 1200 W. BLDC-motor består av tre varme- og hastighetsnivåer. Den kraftige motoren, i kombinasjon med en høytrykksluftstrøm, gir effektiv og rask tørking. Med tre temperaturinnstillinger og hastigheter på opptil 110,000 rpm, gir denne hårføneren fleksibilitet for ulike stylingbehov. Kaldluftmodusen gir ytterligere allsidighet for å sette frisyren på plass.

Allsidighet og Tilbehør

re. Hyperspeed hårføner imponerer med sitt magnetiske tilbehør, inkludert diffuser og to munnstykker. Denne allsidigheten gjør hårføneren egnet for forskjellige hårtyper og stylingpreferanser. Med en omvendt rengjøringsfunksjon legger den til en ekstra praktisk dimensjon for enkelt vedlikehold som ikke er å finne hos så mange av modellene i vår hårføner test.

Brukervennlighet

re. Hyperspeed hårføner tilbyr brukervennlighet med en LCD-skjerm som gir enkel tilpasning av innstillingene. De tre temperatur- og hastighetsinnstillingene gir brukeren kontroll over stylingprosessen. Den lange ladekabelen på 3m er også en av de lengste i vår hårføner test og gir god fleksibilitet under bruk.

Design og Holdbarhet​

Hårføneren har et enkelt, smalt og svart design som kombinerer eleganse med brukervennlighet. Varmeskjoldteknologien sikrer at hårføneren forblir kjølig ved berøring under bruk, samt beskytter håret mot varmeskader, og den omvendte rengjøringsfunksjonen bidrar til langvarig holdbarhet.

Konklusjon

re. Hyperspeed hårføner gir en pålitelig opplevelse med kraftig ytelse og smarte funksjoner. Det elegante designet, kombinert med praktiske tilbehør, gjør den konkurransedyktig. Totalt sett er re. Hyperspeed hårføner et pålitelig valg for effektiv og allsidig hårføning, og plasserer seg dermed som den tredje beste modellen i vår hårføner test.

Fordeler

Ulemper

Hårføner test: GHD hårføner

5. GHD Helios

GHD Helios er en mer tradisjonelt utformet hårføner, og et ferskt tilskudd i vår hårføner test. Med to varmefunksjoner gir den fleksibilitet, selv om den varmeste innstillingen kan føles for varm over lengre perioder. Ideell for pålitelig allsidig bruk, men mangelen på inkludert diffuser kan være en ulempe i forhold til prisen.

Annonsørlenke

Ytelse og Effekt​

GHD Helios imponerer med kraftig luftstrøm og høy ytelse. GHD hårføneren er også den modellen i vår hårføner test med høyest Wattstyrke, men dette fører også til testens høyeste lydnivå på hele 88 dB, noe som er ganske bråkete. Ved første blås føles føneren som den «tar» veldig godt, og den gir en profesjonell følelse. Med to varmefunksjoner har brukeren noe begrenset med muligheter, sammenlignet med de fleste andre fønerne som har flere varmenivåer. Nivåene funker umiddelbart godt og jevnlig bruk på nivå to gir imidlertid en passelig temperatur og effektiv tørking på rundt syv minutter.

Allsidighet og Tilbehør

GHD Helios viser seg som en solid hårføner for enkelte hårtyper. Den gir en jevn og glatt følelse etter føning, spesielt ved bruk av konsentrator-munnstykket. Imidlertid kommer føneren til kort når det gjelder det klassiske og klumpete designet samt lite ekstra tilbehør. Mangelen på inkludert diffuser kan være en ulempe, særlig for personer med krøllete hår.

Brukervennlighet

Det klassiske designet gjør den enkel å bruke da de fleste har brukt en slik føner tidligere. Hempen på håndtaket gir også en praktisk mulighet for oppheng på badet. GHD Helios er ideell for de som ønsker en pålitelig klassisk hårføner. Den er effektiv på enkelte hårtyper og gir en profesjonell følelse. Føneren er spesielt egnet for de som ønsker å forme håret ved å bruke kald luftstrøm for å låse frisyren.

Design og Holdbarhet​

Føneren kommer i flere farger, slik at brukeren kan velge etter sin egen smak. Utenom Dyson hårføner er denne modellen den mest fargerike i vår hårføner test, med hele 7 ulike farger. GHD Helios er solid og stødig, men dens noe generiske design og mangel på ekstra munnstykker kan være mindre attraktivt for flere brukere. Hårføneren er sammen med OBH Nordica de som minner mest om klassiske hårfønere som vi kjenner til fra før av. Å inkludere diffuser som standard ville ha vært et positivt trekk, spesielt med tanke på konkurransen i markedet.

Konklusjon

Totalt sett er dette en helt grei hårføner, men den kommer til kort på flere viktige punkter. Kun 2 temperaturnivåer er ikke tilstrekkelig for en føner til over 2000 kr. I tillegg har den ikke nok tilbehør, noe som trekker ned da det påvirker allsidigheten. Selv med mange farger og høy watt når ikke GHD hårføneren helt opp til pallen i vår hårføner test 2024.

Fordeler

Ulemper

Hårføner test: Silk'n hårføner

6. Silk'n Silkyair Pro

Silk’n SilkyAir Pro imponerer med sin kraftige børsteløse motor og innovative Premium Water Ion-teknologi, som gir rask og skånsom tørking. Den leveres med nødvendig tilbehør for presis styling og har avanserte innstillinger tilpasset ulike hårtyper. Hårføneren er dog noe dyr med tanke på hva du får.

Annonsørlenke

Ytelse og Effekt​

Med en imponerende børsteløs motor som når 110 000 rpm og 6 justerbare temperaturnivåer, leverer Silk’n SilkyAir Pro rask og skånsom tørking. Den konsentrerte luftstrømmen og Premium Water Ion-teknologien gir fantastiske resultater, reduserer frizz og gir jevn varme for optimal styling.

Allsidighet og Tilbehør

SilkyAir Pro er den mest allsidige hårføneren i vår hårføner test med totalt 18 ulike moduser! Dette er inkludert kaldluftsfunksjon, slik at den tilpasses alle hårtyper. Den leveres med en konsentrator og diffuser for presis styling og mulighet for vakre krøller. Den kommer også med en varmebestandig matte og en reiseveske, noe som gir god uttelling i vår hårføner test. Muligheten til å enkelt ta med hårføneren på reise eller pakke bort når ikke i bruk, rettferdiggjør i større grad den ganske stive prisen.

Brukervennlighet

Den dynamiske LED-skjermen gjør det enkelt å kontrollere og tilpasse innstillingene. Med automatisk temperaturlås og en 3 meter lang ledning gir Silk’n SilkyAir Pro praktisk og fri bevegelse under stylingen. Tilbehøret, inkludert oppbevaringsposen, gir enkel håndtering og lagring.

Design og Holdbarhet​

Silk’n SilkyAir Pro kombinerer funksjonalitet med elegant design. Den lette konstruksjonen gjør hårføneren enkel å håndtere, samtidig som den børsteløse motoren gir langvarig ytelse. Det generelle designet er slankt og moderne, men kommer kun i én farge. Hårføneren er solid og stødig, men mangel på ekstra munnstykker kan påvirke attraktiviteten for enkelte brukere.

Konklusjon

Silk’n SilkyAir Pro gir en god opplevelse av rask tørking og skånsom styling. Den plasserer seg på 5. plass i denne hårføner testen grunnet konkurranse fra andre modeller med ekstra funksjoner og mer inkludert tilbehør. Til tross for dette er SilkyAir Pro et pålitelig valg for effektiv hårføning og styling.

Fordeler

Ulemper

Hårføner test: OBH Nordica hårføner

7. OBH Nordica Björn Axén

OHB Nordica Ultimate Experience Hair Dryer er en avansert hårføner som leverer imponerende ytelse med sin kraftige børsteløse motor. Med allsidige innstillinger og brukervennlige funksjoner gir den en dyp, pleiende opplevelse. Det klassiske designet, sammenleggbare håndtaket og lang ledning legger til ekstra bekvemmelighet. 

Annonsørlenke

Ytelse og Effekt​

OHB Nordica Ultimate Experience Hair Dryer imponerer med sin avanserte, børsteløse BLDC-motor på hele 2000 watt. Den gir en presis kontroll over kraftige luftstrømmer, samtidig som den veier lite og ligger komfortabelt i hånden. Med seks innstillinger, inkludert en intelligent Care Thermo-modus for beskyttelse mot slitasje og varme, tilbyr denne hårføneren imponerende ytelse og allsidighet.

Allsidighet og Tilbehør

Hårføneren gir ikke bare effektiv tørking, men den tar også hårføneropplevelsen til nye høyder med det innovative volummunnstykket Active Scalp Revitalizer. Den kombinerer hodebunnsmassasje med tørking for å gi ekstra volum og økt blodsirkulasjon. Sammen med ion-generert glans og ulike innstillinger gjør dette hårføneren svært allsidig og tilpassbar. To konsentratorer og en diffuser gir varierte stylingalternativer, og OBH-føneren scorer høyt på tilbehør.

Brukervennlighet

Designet med brukeren i tankene tilbyr OHB Nordica Ultimate Experience Hair Dryer en behagelig opplevelse. Den børsteløse motoren har et noe bråkete lydnivå, mens det sammenleggbare håndtaket og en 3 meter lang ledning gir frihet til å bevege seg rundt. LCD-skjermen gir enkel kontroll over innstillingene, og den innovative Care Thermo-modusen legger til ekstra brukervennlighet.

Design og Holdbarhet​

Med sitt klassiske elegante og enkle svarte design skiller OHB Nordica Ultimate Experience Hair Dryer seg nesten litt ut. Den børsteløse motoren og varmeskjoldteknologien sikrer at hårføneren forblir kjølig å ta på under bruk. Samtidig gir det sammenleggbare håndtaket praktisk oppbevaring og portabilitet.

Konklusjon

OHB Nordica Ultimate Experience Hair Dryer er en avansert hårføner som leverer imponerende ytelse med sin kraftige børsteløse motor. Den skiller seg ut med innovativt volummunnstykke for hodebunnsmassasje og ekstra volum. Med allsidige innstillinger og brukervennlige funksjoner gir den en dyp pleiende opplevelse. Tanken er god, men det føles ikke like godt som det sikkert er tiltenkt. Det klassiske og noe klumpete designet trekker ned føneren og til tross for at det er et godt alternativ havner den nederst i vår hårføner test.

Fordeler

Ulemper

FAQ (Ofte stilte spørsmål)

CURLI AeroFlow er kåret til beste hårføner 2024 av DinGuide. Med eksemplarisk føneevne og alle tilbehør du kan ønske deg er dette en komplett hårføner for deg med høye krav. Prisen er også svært overkommelig og omlag halvparten av andreplassen Dyson Supersonic med utfordrene spesifiasjoner og teknologi på alle områder.

En god hårføner tørker håret raskt, er enkel å bruke og kan brukes til å style alle ulike hårtyper. Den bør være lett, stillegående og fungere på flere ulike typer hår. Dette er premissene for kåringen i vår hårføner test. Basert på dette er CURLI AeroFlow hårføneren et veldig godt alternativ, og den soleklare testvinneren i vår hårføner test. Dyson supersonic er også et godt alternativ, men den er  ekstremt dyr og mangler en egen bag til oppbevaring og transport, noe vi mener bør følge med til den prisen.

Klassiske hårfønere kan være mer skadelige for håret og ved uforsiktig bruk kan håret få varmeskader. Sørg for å lese bruksanvisningen til din hårføner nøye. Ioniske hårfønere har ofte flere varmeinnstillinger og bedre effekt som lar deg behandle håret ditt på en tryggere måte uten å bruke lengre tid på tørkingen. Vår hårføner test tar for seg både ioniske og tradisjonelle hårfønere.

En hårføner bør minimum ha 1600W. Watten sier noe om effektiviteten til hårføneren og en god hårføner som skal brukes hyppig trenger høy watt for effektiv tørking. Dersom du har tykt eller krøllete hår er det spesielt viktig at føneren har høy nok watt. Det er et stort spenn i styrken til modellene i vår hårføner test. De har mellom 1200W og 2200W, men vi ser også at dette kun er en av faktorene for hvor godt føneren presterer.

For perfekt lufttørket hår: Forsegl fuktighet med riktig balsam, bruk et mikrofiberhåndkle (hårturban), påfør anti-frizz-produkter, velg passende produkter for din hårtype, og avslutt med styling etter ønske, enten ved lufttørking eller bruk av verktøy som rettetang eller krølltang.

Å bruke hårføneren trenger heldigvis ikke være dyrt. I følge Fortum koster normalt bruk av hårføner kun 208 kr i året. Det tilsvarer bruk av en hårføner på 2000W en time hver uke (104 kWh i året). Det er kun en av modellene i vår hårføner test som har høyere forbruk enn dette, og vi kan konkludere med at det er tvilsomt at det er hårføneren som gjør størst utslag på din strømregning.

Diffuser-tilbehør er nærmest blitt en standard hos nye hårfønere. Tilbehøret er designet for å spre luften jevnere under tørking. Det er spesielt bra for å tørke krøller og fremheve glansen. Samtidig vil diffuseren spre luften og gi bedre elastisitet til håret og forhindre at det kruser seg uønsket. Det er ulike tilbehør som følger med de forskjellige modellene i vår hårføner test og det er dermed ikke alle modeller som egner seg like godt til krøllete hår.

Ved å investere i en hårføner med 4 tilbehør kan du være sikker på å ha tilbehør for enhver anledning og styling. Ulike hårtyper og tykkelser krever ulike behandling, så her bør du undersøke hva som kreves av ditt hår. Vår hårføner test tar for seg hele spekteret med GHD hårføner som kun har ett tilbehør, mot CURLI hårføner som har 5. Det er flere viktige aspekter i vår hårføner test, men et godt utvalg av tilbehør er med å plassere CURLI AeroFlow hårføner øverst på lista. 

CURLI AeroFlow er best i test i DinGuides hårføner test 2024. CURLI AeroFlow er en helt fantastisk hårføner med all funksjonalitet som forventes hos en god hårføner. Her får man virkelig valuta for pengene både i form av fantastisk teknologi og et hav av tilbehør som gir stylingmuligheter.

De fleste modellene i vår hårføner test kan tas med på reise. Det er allikevel greit å merke seg om føneren kommer med reiseveske eller oppbevaringsboks. Testvinneren CURLI AeroFlow har en praktisk reiseveske som gjør at hårføneren og alt medfølgende utstyr enkelt kan pakkes ned og tas med på reise.

Både re. og Silkn har reisevesker som gjør at de er enklere å pakke med seg i kofferten. De øvrige modellene i hårføner testen bør sikres tilstrekkelig under reise og transport.

En varmebørste kombinerer hårføner og hårbørste og er perfekt for styling av hår. Hårføner børste kan ofte refereres til som krøllbørste, varmluftsbørste, varmebørste eller hårføner børste. Ingen av modellene i vår hårføner test har hårføner børste. Ta en titt hos BliVakker dersom du ønsker en varmlufstbørste eller hårføner børste. Abonner gjerne på vårt nyhetsbrev, da vi har planer om å gjennomføre en varmebørste test i nærmeste fremtid.

Modellene i vår hårføner test

OBS: SCROLL BORTOVER FOR Å FÅ MED DEG HELE TABELLEN.

Modell CURLI AeroFlow Dyson Supersonic Panasonic EH-NA0J re.
Hyperspeed
GHD Helios Silk'n Silkyair Pro
Pris 2 800,- 4 790,- 3 999,- 2 499,- 2 219,- 2 999,-
Effekt 2000 W 1600 W 1600 W 1200 W 2200 W 1600 W
Hastighetsnivåer 3 stk 3 stk 3 stk 3 stk 3 stk 3 stk
Temperaturnivåer 4 stk 4 stk 3 stk 2 stk 6 stk 3 stk
Ledningslengde 3,0 m 2,8 m 2,7 m 3,0 m 3,0 m 3,0 m
Vekt 340 g 650 g 890 g 299 g 780 g 676 g
Munnstykker 4 stk 5 stk 3 stk 3 stk 1 stk 2 stk
Lydnivå 54 dB 83 dB 83 dB 76 dB 88 dB 76 dB
Farger 3 stk 8 stk 3 stk 1 stk 7 stk 1 stk
Reisebag

Hva syntes du om vår hårføner test?

Vår hårføner test tar for seg en sammenligning av noen av de beste hårfønerne på markedet. Dersom du fant vår hårføner test nyttig, eller har noen tips til hvordan vi kan forbedre oss kan du gjerne legge igjen en kommentar nederst!

Vi skal videre teste både Dyson AirWrap og andre hårstylere i nærmeste fremtid. Vi planlegger også en rettetang test, krølltang test, varmebørste test og flere omfattende tester av produkter til personlig pleie. Abonner på vårt nyhetsbrev for å få med deg våre seneste tester om den nyeste teknologien!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *