Metalldetektor test 2024

Ved en bergknaus på Rennesøy utenfor Stavanger skjedde det som ble omtalt som «århundrets gullfunn i Norge» av direktør Ole Madsen ved Arkeologisk museum ved Universitetet i Stavanger(NRK). Erlend Bore tok med sin nylig anskaffede metalldetektor, og bega seg ut på et oppdagelseseventyr som skulle forandre hans historie og gi verden et glimt av fortiden.

Bore, med lidenskapen for historie og arkeologi, støtte bokstavelig talt på skatter under sitt metalldetektoreventyr. Ved hjelp av sin metalldetektor klarte han å lete frem gullsmykker fra folkevandringstiden. Denne oppdagelsen kastet lys over en glemt tidsepoke og understreket potensialet som ligger i å utforske fortiden ved hjelp av moderne teknologi.

DinGuide sin metalldetektor test 2024 utforsker en verden av metalldetektorer, inspirert av Erlend Bores bemerkelsesverdige funn av 1500 år gamle gullsmykker. Vi dykker ned i spesifikasjonene, funksjonene og de ulike modellene for å hjelpe deg med å finne den perfekte metalldetektoren for dine egne eventyr. Hvem vet, kanskje du også vil støte på historiske skatter og skape dine egne minnerike øyeblikk i jakten på det ukjente. Les vår metalldetektor test for å avdekke hemmelighetene som ligger under jordens overflate og finn ut hvilken metalldetektor som kan bli din nøkkel til fortiden.

De 3 testvinnerne i vår metalldetektor test 2024

TESTVINNER

Minelab CTX 3030. Metalldetektor test. Metalldetektor best i test

Minelab
CTX 3030

4.8/5
4.6/5

Det beste for den erfarne skattejegeren. Best i test 2024.

ANDREPLASS

Minelab Equinox 800 Metalldetektor test. Metalldetektor best i test. Metalldetektor gull

Minelab
Equinox 800

4.6/5
4.3/5

En solid allrounder som fikser alt. Andreplass hos DinGuide 2024.

TREDJEPLASS

Simplex Ultra WHP Metalldetektor test. Metalldetektor best i test. Metalldetektor gull. Metalldetektor barn

Simplex
Ultra WHP

4.3/5
4.3/5

En av de mest brukervennlige. Tredjeplass hos DinGuide 2024.

Metalldetektor test

Hva bør du se etter i en metalldetektor?

Evnen til å oppdage metaller på ulike dybder under overflaten.

Evnen til å skille mellom ulike typer metaller, for å unngå å grave opp uinteressante objekter.

Muligheten til å balansere seg mot mineralisering i jorden for å opprettholde nøyaktig ytelse.

En god metalldetektor bør være vanntett slik at du kan benytte den i all slags vær og langs strandkanten.

En god metalldetektor bør ha en LCD skjerm som viser viktig informasjon og bistår med mer presis og effektiv søking.

En rimelig vekt og bærbarhet for å gjøre detektoren enkel å bruke over lengre tid og på ulikt terreng.

Metalldetektor best i test: Minelab metalldetektor

1. Minelab CTX 3030

Minelab CTX 3030, er den ultimate metalldetektoren som imponerer med en overlegen rekke funksjoner og er vinneren av vår metalldetektor test. Den skiller seg ut ved å beherske både land- og vannsøk, inkludert saltvann, og er fullstendig vanntett ned til 3 meters dybde. Med avansert teknologi, trådløst WI-FI-system, stor fargeskjerm, innebygd GPS, og mikroprosessorer av høyeste klasse, leverer den en suveren ytelse for både erfarne og nybegynnere.

Annonsørlenke

Toppmodellen som finner alt

Metalldetektoren kan brukes uten direkte hodetelefontilkobling, og muligheten til å merke funn og lagre spor gjør det til et kraftig verktøy for både erfarne brukere og nybegynnere. Mikroprosessorer av ypperste klasse gir den avanserte funksjoner som inkluderer et sølvprogram ansett som det beste i sin klasse, samt gjenstands-sporing, tone-ID-profil, jern/mynt-separasjon, og støykansellering. Det er verdt å merke seg at dette er en utrolig dyr modell, som vil gjøre et ganske kraftig innhogg i lommeboka.

Konklusjon

For å konkludere er Minelab CTX 3030 testvinneren på grunn av sin overlegne evne til å kombinere avansert teknologi, imponerende funksjonalitet i ulike miljøer og på ulike underlag. Metalldetektoren har også en brukervennlig tilnærming som appellerer til både erfarne skattejegere og nybegynnere. Den omfattende listen av funksjoner, enestående ytelse, og mulighet for tilpasning gjør CTX 3030 til den ultimate metalldetektoren på markedet.

Fordeler

Ulemper

Metalldetektor test: Minelab metalldetektor

2. Minelab Equinox 800

Minelab Equinox 800 er den beste metalldetektoren i sin klasse under 15 000 kroner og et veldig godt alternativ til omtrent halvparten av prisen til testvinneren. Minelab Equinox representerer det ypperste innen metalldetektorer, og er et must-have for seriøse brukere. Den imponerer med topp ytelse, allsidighet, og er den sammen med testvinneren og et knippe andre en metalldetektor som kombinerer alle nødvendige og gode egenskaper.

Annonsørlenke

Unik egenskap, unik pris

Med banebrytende Multi-IQ-teknologi, vanntetthet ned til 3 meter, og hurtig deteksjonshastighet, skiller den seg ut som markedets mest allsidige detektor. Den veier kun 1,3 kilo, har et oppladbart batteri med fleksibel lading, og leveres med trådløse hodetelefoner for en behagelig opplevelse.

Konklusjon

Equinox 800 fra Minelab kombinerer topp ytelse, allsidighet og brukervennlighet til en mer fornuftig pris. Den utnytter avansert teknologi som gir stabil identifisering på dype funn, og den er ideell for ulike miljøer, inkludert saltvann. Med en rekke justerbare funksjoner, trådløs tilkobling og enkel oppdatering, representerer denne metalldetektoren det beste valget for både erfarne og nye utforskende personer. Den vinner også pris for beste metalldetektor til under 15 000,- i vår metalldetektor test.

Fordeler

Ulemper

Metalldetektor test: Simplex metalldetektor

3. Simplex Ultra WHP

Simplex Ultra WHP fra Nokta Detectors utmerker seg som den enkleste metalldetektoren å bruke i vår metalldetektor test. Med en lys og tydelig LCD-skjerm og flere varselsmetoder, inkludert lydsignal, melding på skjerm og vibrasjon, gjør denne detektoren det krystallklart når du har funnet noe. Simplex Ultra WHP er et utmerket valg for folk som reiser ofte. Den veier bare 1,2 kg, og karbonfiberskaftet kan justeresned til bare 63 cm i lengde, slik at du kan putte denne detektoren i en koffert når du er på farten. (Denne egenskapen er også flott når du dykker eller snorkle og vil ha en så liten detektor som mulig.)

Annonsørlenke

Billig, enkel og fantastisk

Simplex Ultra WHP, toppmodellen i den nye Simplex-serien fra Nokta Detectors (lansert i 2023 og nyest i vår metalldetektor test), skiller seg ut som et godt valg for utforskende personer som vil komme i gang med leting med metalldetektor. Med et aptX™ Low Latency trådløst Bluetooth-headsett, karbonskaft, og en vekt på kun 1,2 kg, kombinerer den funksjonalitet med brukervennlige egenskaper. Simplex Ultra WHP er vanntett ned til 5 meters dybde, har et stort bakgrunnsbelyst display og leveres med et pålitelig 28 centimeters søkehode.

Konklusjon

Simplex Ultra WHP representerer det beste fra Simplex-serien, med karbonskaft for lav vekt og solid konstruksjon. Det er ikke uten grunn at denne kåres til mest brukervennlig i vår metalldetektor test da den tilbyr 6 fabrikkprogrammer for ulike detekteringssituasjoner og opererer på en allsidig 15 kHz frekvens. Mulighet for å lade opp raskt, inkludert et innebygget 2300mAh Lithium-batteri med brukstid på hele 12 timer, gjør den praktisk og økonomisk. Med et komplett tilbehørssett, inkludert en stilfull caps og etui, samt 3 års garanti, er Simplex Ultra WHP et overlegent valg for deg som søker brukervennlighet, kvalitet og funksjonalitet.

Fordeler

Ulemper

Metalldetektor test: Garrett metalldetektor

4. Garrett Ace Apex

Garrett Ace Apex skiller seg ut som den beste valget for strandbruk takket være imponerende funksjonalitet og robuste design. Med ekte multi-frekvensteknologi og spesialmodus for «Multi-Salt» gir den optimal ytelse i sandete kystmiljøer. Den lette og vanntette konstruksjonen, sammen med Garretts trådløse hodetelefoner, gjør Apex ideell for stranddetektering. Med raske Target Recovery Speed, Iron Volume-funksjon og 6 søkemodus/programmer, gir denne detektoren en komplett opplevelse for stranddetekterende entusiaster.

Annonsørlenke

Perfekt for en dag på stranden

Garrett Apex Metalldetektoren, lansert høsten 2020, representerer et betydelig skifte i Garrett’s portefølje. Med et moderne utseende, tynn, bred kontrollboks og et stort bakgrunnsbelyst display gir Apex en imponerende brukeropplevelse. Den introduserer flere førstegangsegenskaper for Garrett-detektorer, inkludert ekte multi-frekvensteknologi, 6 søkemodus/programmer, og Iron Volume-funksjonen. Med et bredt display, klar bakgrunnsbelysning, og levering av Garretts trådløse hodetelefoner, er Apex en allsidig detektor egnet for ulike behov.

Konklusjon

Garrett Apex imponerer med sine avanserte funksjoner, inkludert multi-frekvensteknologi og Target Recovery Speed, som gjør den egnet for erfarne detektorister. Samtidig er den brukervennlig med intuitiv meny, tydelig display og Iron Volume-funksjonen for tilpasningsdyktighet. Den lette konstruksjonen, sammen med opptil 15 timers brukstid og trådløse hodetelefoner, gjør Garrett Apex til et praktisk valg for metalldeteksjonsentusiaster. Ta med deg Garrett Apex på stranden og søk etter skjulte skatter med den beste stranddetektoren i vår metalldetektor test.

Fordeler

Ulemper

Metalldetektor test: Nokta metalldetektor barn

5. Nokta Mini Hoard 4-8 år

Nokta Mini Hoard utmerker seg som det ideelle valget for barn i alderen 4 til 8 år, og er den perfekte gaven for unge skattejegere. Den perfekte gaven er også et av de mer øknomiske alternativene i vår metalldetektor test, og koster kun 1 490. Produsert av den anerkjente Nokta, en ledende metalldetektor produsent, tilbyr Mini Hoard solid konstruksjon og er den første helt vanntette detektoren for barn på markedet.

Annonsørlenke

Metalldetektor barn - for den ultimate skattejakten

Med solid konstruksjon, lett forståelig design og muligheten til å ignorere jern, gir Mini Hoard barna en morsom og pedagogisk opplevelse. Den lette vekten på kun 780 gram, justerbare teleskopskaftet, armstøtten og et 15 cm søkehode gjør den perfekt tilpasset små hender. Med to toner, skjermindikatorer, dybdeindikator, batterinivå og pinpoint-funksjon gir Mini Hoard et omfattende sett av funksjoner tilpasset barns behov. Metalldetektoren drives av enkle 2 AA-batterier og støttet av en pålitelig 2-års garanti. Mini Hoard gjør skattejakten både enkel og spennende for de yngste skattejegerne.

Fordeler

Ulemper

Metalldetektor test: Garrett metalldetektor barn

6. Garrett ACE 300i

Garrett ACE 300i er et utmerket valg for barn i alderen 12 år og eldre som ønsker å utforske hobbyen med metallsøking. Den er enkel å bruke og gir gode resultater i letingen etter mynter, smykker, og andre interessante objekter. Med Digital Target ID og justerbar følsomhet kan barna tilpasse innstillingene etter sitt nivå og preferanser. Den vanntette konstruksjonen gir mulighet for leting selv under regn, og det lette designet gjør det enkelt for barna å håndtere. Den inkluderte lydutgangen gjør det spennende å høre signalene fra forskjellige metaller, og med batteriindikator og enkel betjening er ACE 300i en pålitelig og morsom introduksjon til metallsøking for eldre barn.

Annonsørlenke

Bestselgeren for de litt større - Metalldetektor barn

Garrett ACE 300i er vår bestselger i prisklassen under 3500 kroner, og av en god grunn. Den er den ideelle nybegynnerdetektoren, enkel å bruke og perfekt egnet for generell metallsøking etter mynter, smykker, oldsaker og militære gjenstander. Den gir deg muligheten til å ignorere jernobjekter, og med den oppgraderte Digital Target ID får du mer nøyaktig signalinformasjon. Inkludert er Clear Sound hodetelefoner med volumjustering og et regncover for kontrollboksen, noe som gir ekstra verdi da det kan brukes i regnet. Med en ny prosessor, forbedret lydkarakteristikk og et større søkehode på 7 x 10 tommer, gir ACE 300i bedre ytelse og dekker mer areal. Den norske brukermanualen gir ekstra støtte, og med 2 års garanti kan du være trygg på ditt valg med Garrett ACE 300i. Dette er det perfekte alternativet om du er nybegynner, men ønsker å gå til innkjøp av en metalldetektor. Den er god for nybegynnere og modellen i vår metalldetektor test som egner seg best for litt eldre barn.

Fordeler

Ulemper

Metalldetektor test: Aquapulse metalldetektor

7. Aquapulse AQ1B

Aquapulse AQ1B er en avansert metallsøker som utmerker seg spesielt under vann, med 25 cm søkehode og et utvidet teleskopskaft for økt rekkevidde. Den er kjent for å være detektoren som brukes i Discovery Channel-serien «Coopers Treasure». Med enkel betjening og Pulse Induction teknologi gir AQ1B pålitelige resultater i undervannssøk. Den er vanntett ned til imponerende 100 meters dybde, og dens oppladbare batteri gir omtrent 10 timers brukstid. Med kvalitetsutstyr som inkluderer en smartlader og LED-statusindikatorer, sikrer AQ1B pålitelighet og enkel håndtering.

Annonsørlenke

Metaldetektor for undervannsbruk

Aquapulse AQ1B er en avansert og pålitelig metallsøker designet spesielt for bruk under vann. Den er ideell for voksne og erfarne metallsøkere som ønsker å utforske undervannsmetallsøking i elver, innsjøer eller havet. Med avansert teknologi, høyfrekvent pulsinduksjon, og god dybdeytelse, leverer AQ1B imponerende resultater i vannmiljøer. Den robuste og vanntette konstruksjonen gjør det mulig å dykke ned til betydelige dyp og utforske undervannslandskapet på jakt etter verdifulle gjenstander.

AQ1B gir klare og distinkte signaler for å skille ulike typer metaller, og det store søkehodets effektive overflatedekning gjør letingen mer effektiv. Den enkle betjeningen og de tydelige indikatorene gjør det lett å bruke selv for de som er nye innen undervannsmetallsøking. Med robust konstruksjon, høy ytelse og pålitelig funksjonalitet er Aquapulse AQ1B det ideelle valget for dedikerte detektorister som ønsker å utforske skattene som skjuler seg under vannets overflate. Det er ingen tvil om dette er den beste modellen i vår metalldetektor test til å gjennomføre søk på havets dyp.

Fordeler

Ulemper

Metalldetektor test: Minelab metalldetektor gull

8. Minelab Gold Monster

Minelab Gold Monster er en førsteklasses gullmetallsøker som skiller seg ut med avansert teknologi og imponerende ytelse. Den er spesielt designet for å oppdage gullklumper og andre små gullpartikler med høy presisjon. Gold Monster bruker VLF (Very Low Frequency) teknologi for å levere nøyaktige resultater, og den er utstyrt med en 24-biters digital signalprosessor for optimal ytelse.

Annonsørlenke

Under jakten på El dorado er Gold Monster din venn

Med sin automatiske kalibrering av grunnbalanse kan Gold Monster tilpasse seg ulike jordforhold, noe som gjør den egnet for varierte terreng. Den har to søkehoder inkludert i pakken, et 25 centimeters dobbel D-søkehode og et 13 centimeters rundt søkehode, som gir allsidighet i ulike søkesituasjoner. Gold Monster er enkel å bruke, med bare ett kontrollpanel og intuitivt grensesnitt. Den har også et justerbart skaft og er lett å transportere. Denne metallsøkeren er ideell for gullprospektering og er kjent for sin imponerende evne til å finne selv små gullpartikler. Med Minelabs anerkjente kvalitet og pålitelighet, er Gold Monster et førstevalg for dedikerte gullgravere og entusiaster.

Minelab Gold Monster 1000 skiller seg ut som metalldetektor testens mest optimale modell for gullleting med sin imponerende kvalitet, enkle brukergrensesnitt og innovative design. Utstyrt med avansert VLF-teknologi og to vanntette søkehoder, tilbyr den overlegen følsomhet og dybde, spesielt designet for å oppdage små gullpartikler. Den automatiske operasjonen, helautomatiske tuning og kompakte, reisevennlige design gjør den til et perfekt valg for både erfarne gullgravere og nybegynnere. Metalldetektor gull? Da er denne modellen fra vår metalldetektor test perfekt for deg.

Fordeler

Ulemper

Metalldetektor budsjett: Kayoba metalldetektor

9. Kayoba

Kayoba metalldetektoren står frem som det beste budsjettalternativet på grunn av sin kombinasjon av eksepsjonelt rimelig pris og pålitelig ytelse. Med en imponerende rekke funksjoner, inkludert justerbart søkehode, enkel betjening og pålitelig deteksjon, gir Kayoba deg mye for pengene. Det er det ideelle valget for de som ønsker å utforske metalldeteksjon uten å bryte banken, samtidig som de får en pålitelig og effektiv enhet for å finne skatter og gjenstander.Mest budsjettvennlige modell i vår metalldetektor test.

Annonsørlenke

Finn en skatt på budsjett med hjelp fra Kayoba

Kayoba metalldetektoren utmerker seg som en pålitelig og brukervennlig enhet, ideell for entusiaster og nybegynnere i metalldeteksjon som ikke ønsker å bruke så mye penger. Med sitt intuitive design og enkle betjeningsgrensesnitt, gjør den letingen etter mynter, smykker og artefakter til en enkel opplevelse. Kayoba leverer pålitelig ytelse og presise resultater med sitt justerbare søkehode og brukervennlige funksjoner. Den kompakte og lette konstruksjonen gjør den også enkel å transportere og ideell for alle aldersgrupper. Enten du er en erfaren søker eller nybegynner, gir Kayoba en pålitelig opplevelse for generell metalldeteksjon.

Fordeler

Ulemper

FAQ (Ofte stilte spørsmål)

Minelab CTX 3030 er kåret til beste metalldetektor 2024 av DinGuide. Med eksemplarisk søkeevne og alle tilbehør du kan ønske deg er dette en komplett metalldetektor for deg med høye krav. Dette er en kostbar modell for den over middels interesserte skattejaktsentusiasten. Vår metalldetektor test tar videre for seg flere gode og litt mer økonomiske hårfønere.

Alle modellene i vår metalldetektor test er vanntette. De har ulike egenskaper når det kommer til dybde og vanntype, men alle egner seg for søking i strandkanten.

En metalldetektor er en enhet som oppdager metaller under overflaten ved å sende ut elektromagnetiske signaler og registrere endringer i det elektromagnetiske feltet når det støter på et metallisk objekt. Den brukes i arkeologi, skattejakt, sikkerhetskontroller og hobbyer som metallsøking.

Metalldetektorer selges av en rekke forhandlere og butikker som spesialiserer seg på utstyr for deteksjon og hobbyer. Noen mulige steder å kjøpe metalldetektorer inkluderer elektronikkforretninger, spesialbutikker for utendørsutstyr, nettbutikker og butikker som er dedikert til metallsøking og deteksjonsutstyr. Populære produsenter som Garrett, Minelab, Nokta, og Fisher har også autoriserte forhandlere som tilbyr deres produkter. Alle modellene i vår metalldetektor test selges hos Metallsøker.no

For å finne ut hvilken metalldetektor du bør kjøpe anbefaler vi deg å lese vår metalldetektor test. Her forklarer vi styrken til de ulike modellene slik at du kan finne den søkeren som passer til dine behov og ditt ønskede bruksmønster.

Vi anbefaler å kjøpe metalldetektor på metallsøker.no da de er Norges ledende innenfor metalldetektorer og gullgraving. Her kan du være sikker på at du får kvalitet og robust utstyr som varer og tåler arbeidsoppgavene sine.

Hos metallsøker.no finner du metalldetektorer for folk med ulike erfaringsnivåer. Har du aldri drevet med søking før anbefaler vi Garrett ACE 300i.

Ja, det er lov å bruke metalldetektor i Norge, men det er viktig å være oppmerksom på regelverket og respektere privat eiendom og kulturminner.

Metalldetektorer kan brukes på offentlige steder og privat eiendom med eierens tillatelse. Det er imidlertid forbudt å bruke dem på fredede kulturminner og i områder som er spesielt beskyttet.

Ja, det er mulig å finne gull med en metalldetektor. Spesielt dedikerte gull-detektorer er tilgjengelige for optimal ytelse. Modellen Minelab Gold Monster, er modellen i vår metalldetektor test som utmerker seg mest når det kommer til å søke etter gull.

Dybden en metalldetektor kan registrere metaller varierer, avhengig av faktorer som metalltype og jordforhold. Men noen av de beste modellene kan registrere metaller opp mot 50-100cm under bakken helt avhengig av objektet.

Prisen på en god metalldetektor varierer, men kvalitetsmodeller for nybegynnere starter ofte rundt 2000 kroner, mens mer avanserte eller spesialiserte detektorer kan koste flere tusen kroner.

En metalldetektor sender ut elektromagnetiske signaler som reflekteres av metaller i bakken. Når detektorer registrerer disse refleksjonene, gir de signaler som indikerer tilstedeværelsen av metall.

Ja, det er gull i norske elver, men det er snakk om veldig små mengder. Gullvasking er en hobby som noen utfører for å finne små gullflak.

Det er registrert gullfunn i flere områder i Norge, inkludert Gudbrandsdalen, Nummedal og Finnmark.

Gull kan teoretisk sett finnes hvor som helst, men det er viktig å velge steder med potensial, som elveleier eller historiske gruveområder.

Hvis du finner gull, må du være klar over lokale regler og lover. I noen tilfeller må funnet rapporteres, og eieren av eiendommen kan ha krav på det.

Ja, metalldetektorer kan oppdage aluminium, da dette metallet gir et karakteristisk signal. Utfør en grundig metalldetektor test for å sikre nøyaktig identifikasjon.

En metalldetektor sender ut elektromagnetiske signaler som reflekteres av metaller i bakken. Når metallet oppdages, gir detektorer signaler i form av lyd eller visuelle indikatorer.

Wilhelm Conrad Røntgen oppfant ikke direkte metalldetektoren, men hans arbeid med elektromagnetiske bølger la grunnlaget for teknologien bak metalldetektorer på slutten av 1800-tallet.

Modellene i vår metalldetektor test

OBS: SCROLL BORTOVER FOR Å FÅ MED DEG HELE TABELLEN.

Modell Minelab CTX 3030 Minelab Equinox 800 Simplex Ultra WHP Garrett Ace Apex Nokta Mini Hoard Garrett ACE 300i Aquapulse AQ1B Minelab Gold Monster Kayoba metalldetektor
Pris 22 990,- 11 490,- 5 290,- 6 490,- 1 490,- 3 490,- 16 900,- 11 990,- 799,-
Batteritid 13 Timer 12 Timer 12 Timer 15 Timer 20 Timer 20 Timer 10 Timer 20 Timer 3 Timer
Søkehode 28 cm 28 cm 28 cm 28 cm 15 cm 25 cm 25 cm 25 cm 20 cm
Skjermtype Farge LCD Monokrom LCD Monokrom LCD Monokrom LCD Monokrom LCD Monokrom LCD Ingen Monokrom LCD Monokrom LCD
Frekvens Multi-frekvens: (1.5 - 100 kHz) Multi-frekvens: (5, 10, 15,20,40 kHz) 15 kHz Multi-frekvens: (5, 10, 15, 20 kHz) 15 kHz 8 kHz Pulse Induction (PI) 45 kHz 5 kHz
Vekt 2,36 kg(inkludert batteripakke) 1,34 kg 1,2 kg 1,13 kg 0,78 kg 1,27 kg4,5 kg 1,33 kg 1,2 kg
Vanntett 3 meter 3 meter 5 meter 3 meter 1 meter 1 meter 100 meter 1 meter 1 meter
Deteksjonsmoduser Coin, Relics, Jewelry, Beach Park, Beach, Field, Gold Field, Park, 4 Tone, 99 Tone, Beach og All Metal 5 Tone, 10 Tone, 15 Tone, 20 Tone, Multi Tone, Multi Salt All Metal, No Iron All Metal, No Iron Underwater, Gold All Metal, Gold 3 Moduser

Hva syntes du om vår metalldetektor test?

Vår metalldetektor test tar for seg en sammenligning av noen av de beste metalldetektorene på markedet. Dersom du fant vår hårføner test nyttig, eller har noen tips til hvordan vi kan forbedre oss kan du gjerne legge igjen en kommentar nederst!

Invester i din neste metalldetektor nå og kom deg ut på skattejakt så kanskje du kan finne Norges neste store gullfunn!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *