Trådløs støvsuger test 2024

Hvilken trådløs støvsuger er best i test 2024? Les trådløs støvsuger test 2024 utført av DinGuide og finn det ut i dag. Trådløs støvsuger er en av de enkleste og mest effektive hjelpemidlene når det kommer til rengjøring i hjemmet. En god trådløs støvsuger bør kunne rengjøre din bolig uten å måtte lades, den bør ha tilstrekkelig med sugekraft og være enkel å bruke. Ved å lese vår trådløs støvsuger test er du bedre rustet til å finne ut hvilken trådløs støvsuger som passer best til din bolig. Basert på en rekke viktige kriterier som effekt, kapasitet og pris har vi kåret Dyson Gen5Detect støvsuger best i test og som overlegen vinner av vår trådløs støvsuger test 2024.

Våre 3 testvinnere i vår trådløs støvsuger test 2024

TESTVINNER

Trådløs støvsuger best i test 2024: Dyson Gen5detect™ Absolute Støvsuger Medalje

Dyson
Gen5Detect
Absolute

4.8/5
4.8/5

Den kraftigste og beste modellen til Dyson. En imponerende trådløs støvsuger for enhver bolig og best i test 2024.

Annonsørlenke

ANDREPLASS

Bosch Unlimited Series 8 Støvsuger Test

Bosch
Unlimited
Series 8

4.6/5
4.3/5

En kraftig og god trådløs støvsuger som gjør det enkelt å holde det rent hjemme til super pris. Anbefalt av DinGuide.no

Annonsørlenke

TREDJEPLASS

Dyson V8 Absolute Støvsuger Test

Dyson
V8
Absolute

4.3/5
4.3/5

En noe rimeligere modell fra Dyson som leverer supre resultater. Gode tilbehør for allsidig rengjøring. Anbefalt av DinGuide.no

Annonsørlenke

Hva bør du se etter i en trådløs støvsuger?

Lang batteritid: En god batteritid på minimum 40 minutter gir deg mer tid til å fullføre rengjøringsoppgaver uten å måtte lade din trådløse støvsuger. Dette er spesielt viktig hvis du har flere rom eller stort areal å rengjøre over flere etasjer.

Rask ladetid: En kort ladetid er gunstig hvis du trenger å lade enheten raskt før neste bruk. Se gjerne etter en trådløs støvsuger med hurtigladingsteknologi som gjør at den kan lades opp raskt.

Ladesystem: Vurder også hvor lenge batteriet er forventet å vare før det må byttes ut. Noen trådløse støvsuger-modeller kan ha utskiftbare batterier, mens andre har integrerte batteripakker. En trådløs støvsuger med utskiftbare batterier er praktisk da du kan ha en ekstra oppladet batteripakke for kontinuerlig bruk. En slik trådløs støvsuger er spesielt nyttig hvis du bor i hus eller leilighet med flere rom og etasjer. 

Høy Wattstyrke: Generelt sett kan en trådløs støvsuger med høyere wattstyrke indikere bedre sugeeffekt, men det er ikke alltid en eksakt indikator. Se etter produsentens angivelse av sugeeffekt i stedet for bare wattstyrken for å få et mer presist bilde.

Kontinuerlig sugekraft: En god trådløs støvsuger bør ha en kontinuerlig sugekraft gjennom hele brukstiden for best resultat. Dette kan ofte gå litt på bekostning av batteritiden, men er en viktig faktor for å fjerne alt støv og skitt.

Lett og håndterlig: En lav vekt bidrar til at den trådløse støvsugeren er enklere å håndtere og manøvrere, spesielt når du skal rengjøre trange områder, eller områder høyt opp. Dette er spesielt viktig for komfortabel og langvarig bruk.

Balansert vektfordeling: En balansert vektfordeling bidrar til å redusere belastningen på håndledd og armer, noe som er spesielt relevant ved rengjøring av større områder.

HEPA-filter: En trådløs støvsuger bør ha et godt filtreringssystem, gjerne inkludert HEPA-filtre. HEPA-filter bidrar til å fange opp små partikler og allergener, og det kan forbedre den generelle sugeeffektiviteten ved å forhindre tilstopping av støv i maskineriet. En god trådløs støvsuger bør ha minimum 6 lag med filtrering for å fange opp de minste partikler, forbedre luftkvaliteten og gjøre boligen skinnende ren.

Tilbehør: Munnstykker, dyser og tilbehør designet for ulike overflater, møbler og gjenstander kan bidra til å optimalisere sugeeffekten på forskjellige områder, som tepper, harde gulv eller trange hjørner.

Praktiske funksjoner: Funksjoner som enkel tømming av støvbeholder eller selvstående funksjon bør også prioriteres når du velger trådløs støvsuger.

Trådløs Støvsuger Best i Test: Dyson Støvsuger

1. Dyson Gen5detect™ Absolute

Dyson Gen5detect™ Absolute har raskt blitt anerkjent som den ultimate støvsugeren på markedet, og det er ikke uten grunn. Den imponerende løpetiden på 70 minutter er bare begynnelsen av dens funksjoner.

Annonsørlenke

Sugeeffektivitet

Med avansert sugeteknologi er Dyson Gen5detect™ en mester i å bekjempe støv, skitt og allergener. Den konsekvente sugeeffektiviteten gjør den ideell for alle typer gulvflater, fra harde gulv til tepper.

Batteritid og ladetid

Dyson Gen5detect™ leverer imponerende batterilevetid, med opptil 70 minutters brukstid på en enkelt lading. Med en av testens raskeste ladetider kan du fullade din Dyson og støvsuge på nytt etter imponerende 4,5 timer.

Design og vekt

Dyson Gen5detect™ kombinerer et stilrent design med en lett og ergonomisk konstruksjon. Den er enkel å håndtere og manøvrere, noe som gjør støvsugingen til en rask og enkel opplevelse.

Filtreringssystem

Med et effektivt filtreringssystem fanger Dyson Gen5detect™ opp selv mikroskopiske partikler og allergener. Dette gjør støvsugeren ideell for husholdninger med allergikere, og den bidrar til å forbedre luftkvaliteten i hjemmet.

Praktiske funksjoner

Dyson Gen5detect™ er fullpakket med praktiske funksjoner, inkludert et brukervennlig LCD-display for enkel kontroll og overvåking. Med et utvalg av vedlegg og tilbehør tilpasses den enkelt ulike rengjøringsbehov, og den har en unik støvbelysningsteknologi som avslører usynlig skitt for en grundig rengjøring.

Konklusjon

Totalt sett kombinerer Dyson Gen5detect™ imponerende batteriytelse, sugeevne, brukervennlighet og smarte funksjoner, og det gjør den til et førsteklasses valg for husholdninger som verdsetter kvalitet og effektivitet i en støvsuger. Med en svimlende prislapp på over 10 000 kr er dette en av de dyreste støvsugerne på markedet. Kvalitet koster, men vi ser heldigvis ikke bort i fra at det muligens er konkurrenter rett rundt hjørnet som kan utfordre Dyson på pris. Foreløpig er den helt overlegen og Dysons Gen5Detect trådløs støvsuger er best i test 2024. Om du ikke ønsker å bruke en halv månedslønn kan du lese videre i vår trådløs støvsuger test for å finne andre gode alternativer.

Fordeler

Ulemper

Trådløs Støvsuger Test: Bosch Støvsuger

2. Bosch Unlimited Series 8

Bosch Unlimited Series 8 representerer en avansert trådløs støvsuger designet for å levere effektiv rengjøring i moderne husholdninger. Den kombinerer imponerende batteriytelse, sugeevne og praktiske funksjoner for å imøtekomme ulike rengjøringsbehov. 

Annonsørlenke

Sugeeffektivitet

Bosch Unlimited Series 8 utmerker seg med avansert sugeteknologi, som gir konsekvent kraftig sugeevne på forskjellige gulvflater. Den takler effektivt støv, skitt og allergener, og gir en omfattende rengjøringsopplevelse.

Batteritid og ladetid

Bosch Unlimited Series 8 leverer en relativt god og lang batteritid på opptil 45 minutter, noe som gir brukerne tilstrekkelig tid for grundig rengjøring. Den raske ladetiden på rundt 4 timer sikrer mindre nedetid mellom rengjøringsøktene, og gir brukerne fleksibilitet og mulighet for mer kontinuerlig bruk.

Design og vekt:

Bosch trådløs støvsuger består av stilrent design kombinert med en lett og ergonomisk konstruksjon som gjør den enkel å håndtere og manøvrere. Dette gir brukeren en behagelig og effektiv opplevelse av tilfredshet under rengjøring.

Filtreringssystem:

Bosch Unlimited Series 8 er utstyrt med et effektivt filtreringssystem som fanger opp mikroskopiske partikler og allergener. Dette gjør støvsugeren ideell for husholdninger som prioriterer luftkvalitet og allergivennlighet.

Praktiske funksjoner:

Støvsugeren kommer med et brukervennlig kontrollpanel eller display som gir enkel kontroll og overvåking under bruk. Et utvalg av vedlegg og tilbehør gjør det mulig å tilpasse støvsugeren til ulike rengjøringsbehov. Unike funksjoner, som intelligent sensorteknologi for optimal sugekraft og LED-belysning for bedre sikt under møbler, gir støvsugeren et konkurransefortrinn.

Konklusjon:

Bosch Unlimited Series 8 imponerer med sin imponerende batterilevetid, kraftige sugeevne, brukervennlige design og smarte funksjoner. Denne støvsugeren gir en grundig rengjøring og er et førsteklasses valg for de som setter pris på kvalitet og effektivitet i en trådløs støvsuger. Totalt sett leverer Bosch Unlimited Series 8 en overlegen rengjøringsopplevelse for moderne husholdninger til under halve prisen av vinneren av vår trådløs støvsuger test 2024. Til en ca. en tredjedel av prisen får du her en super trådløs støvsuger som takler de fleste rengjøringsoppgaver. 

Fordeler

Ulemper

Trådløs Støvsuger Test: Dyson Støvsuger

3. Dyson V8 Absolute

Dyson V8 Absolute er en avansert trådløst støvsuger designet for å levere imponerende ytelse og nytenkende teknologi. Den kombinerer robust batteriytelse, sugeevne og en rekke praktiske funksjoner og kan således regnes som en komplett rengjøringspartner.

Annonsørlenke

Sugeeffektivitet

Dyson V8 Absolute utmerker seg med kraftig sugeevne på tvers av ulike gulvflater. Med to hastighetsinnstillinger kan du veksle mellom daglig rengjøring og en mer grundig helgevask. Powerful Mode holder i 40 min, mens den sterke sugeeffekten fra MAX Mode akkurat holder til å rengjøre en liten leilighet på 5 minutter.

Batteritid og ladetid

Den noe lengre ladetiden på 5 timer gjør at man er avhengig av å bli ferdig på første runde, men med en batterilevetid på opptil 40 minutter gir Dyson V8 Absolute tilstrekkelig tid for rask rengjøring i hvertfall de fleste leiligheter.

Design og vekt:

Stilrent og kompakt design gjør Dyson V8 Absolute enkel å håndtere og manøvrere. Den lette konstruksjonen på 2,54 kg gir brukeren en behagelig rengjøringsopplevelse. Det medfølgende veggfestet gjør at støvsugeren enkelt kan henges opp når den ikke er i bruk for plassbesparing.

Filtreringssystem:

Dyson V8 Absolute er utstyrt med et effektivt HEPA-filtreringssystem som fanger opp mikroskopiske partikler og allergener. Dette gjør støvsugeren ideell for de som ønsker å opprettholde god luftkvalitet og holde seg friske.

Praktiske funksjoner:

Støvsugeren har et brukervennlig kontrollpanel for enkel betjening og overvåking under bruk. Standardversjonen kommer med 3 forskjellige munnstykker og tilbehør som gir allsidighet for ulike rengjøringsoppgaver. Ved behov for mer varsisjon og krevende oppgaver finnes en premiumversjon med hele 7 tilbehør. Her inkluderes eksempelvis et eget hårmunnstykke, sprekkmunnstykke og et munnstykke for stoff og madrasser.

Konklusjon:

Dyson V8 Absolute imponerer med sin gode batteriytelse, kraftige sugeevne, kompakte design og innovative funksjoner. Støvsugeren tilbyr en grundig rengjøring og er et førsteklasses valg for de som verdsetter kvalitet og effektivitet i en trådløs støvsuger. Totalt sett gir Dyson V8 Absolute trådløs støvesuger en behagelig rengjøringsopplevelse. Arbeidstiden er midlertidig noe kort og grunnlaget for at denne modellen tar bronsjeplasseringen på pallen. Dyson er kjent for å være litt kostbart, men ettersom V8 Absolute ikke er toppmodellen kan det være gode muligheter å gjøre et kupp da denne modellen ofte er å finne på tilbud.

Fordeler

Ulemper

Trådløs Støvsuger Test: Phillips Støvsuger

4. Phillips 8000 Series

Philips 8000 Series er en avansert trådløs støvsuger designet for å levere komplett rengjøring i hele huset med maksimal effekt på én lading. Den skiller seg ut som en av få trådløse støvsugere som effektivt rengjør mer enn 125 m² på én lading, takket være det unike munnstykket med 360° suging.

Annonsørlenke

Sugeeffektivitet

Philips 8000 Series leverer en imponerende sugeeffekt på tvers av ulike gulvflater. Med testens mest langvarige turbomodus kan den dekke mer enn 125 m² på én opplading, noe som gjør den ideell for helhetlig rengjøring. Dette er en imponerende trådløs støvsuger som kommer godt ut i vår trådløs støvsuger test 2024.

Batteritid og ladetid

Philips 8000 Series har et holdbart litium-ion-batteri som varer opptil 60 minutter, i øko-modus og imponerende 28 minutter i Turbo-modus. Dette gir brukerne fleksibilitet til å rengjøre over lengre perioder før lading. Den imponerende brukstiden rettferidggjør ladetiden på 5 timer, som i seg selv ikke er noe særlig å skryte av.

Design og vekt:

Den trådløse støvsugeren har et praktisk og brukervennlig design. Designet oppleves noe mer klumpete og standard enn de øvrige testmodellene i vår trådløs støvsuger test. Med en imponerende lav vekt på bare 2,7 kg er støvsugeren enkel å håndtere, og Philips 8000 Series tilbyr en komfortabel rengjøringsopplevelse.

Filtreringssystem:

Den trådløse støvsugeren har et trippelt filter som fanger opp til 99,7% av mikroskopisk støv. Dette sørger for at kun ren luft sendes tilbake til motoren. Denne PowerCyclone 10 teknologien innebærer at støvsugeren opprettholder en kraftig luftstrøm over lengre tid, med 30% høyere effektivitet.

Praktiske funksjoner:

Munnstykke med 360° suging gir en helhetlig rengjøring ved å fange opp opptil 99,7% av støv og skitt i én omgang. LED-lys i munnstykket avdekker skjult støv, og det patenterte sugeteknologien tar opp mer støv og smuss fra alle sider av munnstykket. Den digitale Powerblade-motoren er enkel å kontrollere med den smarte digitale skjermen som viser motorytelsen og filtertilstanden. Integrert fugemunnstykke, børste og ekstra tilbehør gir allsidighet for ulike rengjøringsoppgaver.

Konklusjon:

Philips 8000 Series er generelt en god trådløs støvsuger og kan skilte med en av testens beste batterilevetider. Ellers har den middels kraftig sugeevne, avansert sugeteknologi og praktiske funksjoner som 360° munnstykke. Denne trådløse støvsugeren gir en helhetlig rengjøringsopplevelse og er et ideelt valg for de som ønsker effektivitet og allsidighet i en trådløs støvsuger. Med testens beste turbomodus leverer Philips 8000 Series en god rengjøringsytelse for moderne husholdninger.

Fordeler

Ulemper

Trådløs Støvsuger Test: Dreame Støvsuger

5. Dreame R10 Pro

Dreame R10 Pro trådløs støvsuger er en smart og brukervennlig støvsuger som gir en effektiv løsning for daglig rengjøring i alle typer husholdninger. Med avansert teknologi og praktiske funksjoner streber den etter å tilfredsstille brukerens behov for stillegående, kraftfull, og trådløs støvsuging.

Annonsørlenke

Sugeeffektivitet

R10 Pro drives av en kraftfull børsteløs motor som gir imponerende sugeeffekt ved 125,000 omdreininger i minuttet. Denne sugekraften gjør støvsugeren effektiv på en rekke overflater og sikrer grundig rengjøring av støv, skitt og partikler.

Batteritid og ladetid

Med en imponerende batterilevetid på 65 minutter kan Dreame R10 Pro håndtere omfattende rengjøringsoppgaver uten behov for hyppig lading. Ladetiden på 4 timer gir rask gjenbruk og minimal nedetid mellom bruk. Dette er ekstremt gode tider sammenlignet med de øvrige modellene i vår omfatttende støvsuger test.

Design og vekt:

Støvsugeren imponerer med sitt elegante sorte design og gylne detaljer. Med en vekt på kun 1,65 kg er den lett å håndtere, og dens funksjonelle design gjør den enkel å manøvrere rundt i hjemmet. Det slanke svarte designet er etter vår mening det fineste av samtlige modeller som er blitt testet.

Filtreringssystem:

Dreame støvsuger er utstyrt med et avansert 5-lags filtreringssystem som oppnår en effektivitet som fanger opp 99,95% av alle partikler. Dette systemet sikrer at luften som returneres etter støvsugingen, er ren, og at mikroskopisk støv og allergener effektivt blir fanget opp.

Praktiske funksjoner:

Støvsugeren leveres med et omfattende tilbehørssett, inkludert en motorisert minibørste, fleksibelt kombinasjonsverktøy og et veggfeste for enkel oppbevaring. LED-lys i støvsugerhodet gir bedre synlighet for mindre partikler under rengjøring.

Konklusjon:

Dreame R10 Pro gjør sitt inntog på listen særlig grunnet sitt elegante design.

Med god sugeevne, en imponerende batterilevetid er dette generelt sett en god trådløs støvsuger. Lav vekt, avansert filtreringssystem og praktisk tilbehør, gjør R10 Pro til et pålitelig valg for de som verdsetter effektivitet og brukervennlighet i en støvsuger. Samlet sett gir Dreame R10 Pro en god rengjøringsopplevelse. Til tross for en noe lav plassering i vår trådløs støvsuger test, er denne modellen en av de topp 6 støvsugerne vi lot konkurrere om den gjeve prisen for trådløs støvsuger best i test 2024 og absolutt et godt alternativ.

Fordeler

Ulemper

Trådløs Støvsuger Test: Electrolux Støvsuger

6. Electrolux WELL Q7

Electrolux WELL Q7 er en trådløs støvsuger designet for å levere effektiv rengjøring i moderne husholdninger. Det tradisjonelle 2-i-1 designet kombinerer god batteriytelse, sugeevne og praktiske funksjoner for daglig rengjøring.

Annonsørlenke

Sugeeffektivitet

Electrolux WELL Q7 gir en helt standard sugekraft på tvers av ulike gulvflater. Den takler støv og skitt,men sliter med mindre korn og dyrehår. Motoren til denne trådløse Electrolux støvsugeren sørger for stabil sugekraft gjennom hele brukstiden.

Batteritid og ladetid

Med en solid batterilevetid på opptil 50 minutter gir Electrolux WELL Q7 tilstrekkelig tid for omfattende rengjøringsarbeid. Enten det er daglig rengjøring eller en mer grundig husvask kan denne trådløse støvsugeren bistå opp mot en time av gangen. Med en ladetid på 4,5 timer blir det noe kortere tid før den kan tas i bruk igjen, noe som oppfordrer til hyppigere rengjøring.

Design og vekt:

Electrolux WELL Q7 støvsuger har et noe klumpete og gammeldags design, men er enkel å håndtere og manøvrere. Støvsugeren har enkelt grep og lav vektfordeling for en mer ergonomisk og komfortabel brukeropplevelse. Med en vekt på 3,8 kg og håndtak med to grep sørger Electrolux støvsuger for en behagelig rengjøring på gulvet og i høyden.

Filtreringssystem:

Støvsugeren er utstyrt med et HEPA-filtreringssystem i 5 trinn som effektivt fanger opp 99,9% av mikroskopiske partikler og allergener Dette gjør Electrolux WELL Q7 godt egnet for de som prioriterer luftkvalitet i hjemmet.

Praktiske funksjoner:

Electrolux WELL Q7 har et brukervennlig kontrollpanel som gir enkel betjening og oversikt under bruk. Fire forskjellige vedlegg og tilbehør gir allsidighet for ulike oppgaver. Som testens eneste støvsuger med både selvstående funksjon og avtakbar håndstøvsuger gir Electrolux WELL Q7 ekstra bekvemmelighet og fleksibilitet. Dette skal de ha pluss for.

Konklusjon:

Electrolux WELL Q7 er en klassisk trådløs støvsuger tidligere har vært å finne i mange hjem. Det er en brukbar trådløs støvsuger med god batteriytelse, litt svak sugeevne, men flere praktiske funksjoner. Teknologien har kommet en god vei siden denne trådløse støvsugeren kom på markedet og mye har skjedd siden den tid. Støvsugeren bistår med grundig rengjøring og er et solid valg for de som verdsetter kvalitet og effektivitet i en trådløs støvsuger. Den selvstående funksjonen og 2-i-1 funksjonen er det som trekker opp inntrykket av denne trådløse støvsugeren. Det noe tradisjonelle og kjedelige designet trekker litt ned, i kombinasjon med den relativt svake sugeevnen gjør at Well Q7 plasserer seg lengst ned på listen i vår trådløs støvsuger test 2024.

Fordeler

Ulemper

FAQ (Ofte stilte spørsmål)

Dyson Gen5Detect blir ofte ansett som en av de beste støvsugerne på markedet og er vinneren av vår trådløs støvsuger test 2024. Dens avanserte funksjoner som lasere og HEPA³-filter, imponerende sugekraft, og innovative teknologi gjør den til et populært valg blant forbrukere. For de som søker en pålitelig støvsuger med topp ytelse, er testvinneren Dyson Gen5Detect støvsuger best i test 2024, og et godt valg for deg med høyt budsjett.

En god støvsuger bør ha kraftig sugeevne, effektiv filtrering for å fange opp støvpartikler og allergener, allsidighet for bruk på ulike gulvtyper, og en pålitelig konstruksjon. Populære funksjoner som lang rekkevidde, enkel manøvrering, og lavt støynivå er også viktige faktorer. Ved å velge en støvsuger med disse egenskapene, kan du sikre deg en pålitelig enhet som effektivt møter dine rengjøringsbehov. Les vår støvsuger test 2024 for å finne den perfekte støvsugeren til din bolig.

Batterilevetid på en støvsuger er en viktig faktor for forbrukere. Ideelt sett bør støvsugerbatterier vare minst 30–60 minutter per lading for å dekke vanlige rengjøringsbehov. Noen foretrekker lengre batteritid for mer omfattende rengjøringsoppgaver. Når du vurderer en støvsuger, sørg for å sjekke produsentens spesifikasjoner og kundeanmeldelser for å få innsikt i batteriets reelle ytelse og levetid da disse ofte avviker fra oppgitte verdier. Les vår støvsuger test 2024 for bedre oversikt over faktisk batteritid.

Oppladningstiden for støvsugerbatterier varierer, men de fleste moderne modeller tar vanligvis mellom 2–5 timer for en full lading. Det er viktig å sjekke produsentens spesifikasjoner for nøyaktig informasjon om ladehastighet. Raskere lading kan være en attraktiv funksjon for de som ønsker rask tilgjengelighet og hyppig rengjøring. Andre foretrekker lengre batterilevetid selv om ladingen tar noe lenger tid.

De fleste modellene i vår støvsuger teste har en ladetid på mellom 4 og 5 timer.

Når du vurderer trådløs støvsuger, er sugeevnen en kritisk faktor for effektiv rengjøring. Det er varierene sugekraft på ulike modeller som påvirker rengjøring på forskjellige overflater som tepper og harde gulv. Det er lurt å sjekke produsentens spesifikasjoner for sugeevne og leseranmeldelser for å få innsikt i hvordan støvsugeren presterer på ulike gulvtyper. Støvsugere med justerbar sugekraft og spesifikke innstillinger for forskjellige overflater gir ofte optimal ytelse og fleksibilitet.

Batteridrevne støvsugere har generelt en noe lavere sugeevne enn tradiasjonelle støvsugere. Grunnet batterikapasiteten kan sugeeffekten ta av under bruk. Teknologien er blitt bedre og de fleste modellene i denne støvsuger testen har en jevn og god sugeevne gjennom hele batteritiden.

Håndholdte støvsugere er ideelle for rask og enkel rengjøring av mindre områder, som bilinteriør, sofaer, eller mindre rom og leiligheter. De har vanligvis begrenset kapasitet i forhold til tradisjonelle støvsugere og har en batteritid som kan være begrenset, spesielt ved høy sugeeffekt. For store gulvflater og grundig rengjøring, er tradisjonelle støvsugere med høy sugekraft og større støvbeholdere mer effektive. De fleste håndholdte støvsugere er lette og enkle å håndtere, med ergonomisk design for komfortabel bruk. De tar mindre plass og er enkle å ta frem for en rask rengjøring.

Generelt sett er håndholdte støvsugere et flott supplement til tradisjonelle støvsugere, spesielt for småoppgaver og når du trenger ekstra bevegelighet. Valget avhenger av dine spesifikke rengjøringsbehov og preferanser.

Støvsugere benytter avanserte filtreringssystemer for å effektivt fange opp små partikler og allergener. Dette innebærer vanligvis flere filtreringslag, med et grovt filter for større partikler og et høyeffektivt partikkelfilter (HEPA) for små partikler som pollen og dyrehår. Noen modeller i denne støvsuger testen inkluderer også ekstra teknologier som karbonfiltre for å redusere lukt. Det avanserte filtreringssystemet bidrar til å forbedre luftkvaliteten i hjemmet ved å minimere utslipp av luftbårne partikler under støvsuging.

Videre kan avanserte støvsugere ha et forseglet system som hindrer uønsket lekkasje av luft gjennom utette steder. Dette bidrar til å sikre at allergener og små partikler effektivt holdes innenfor støvsugeren, og dermed opprettholder høy luftkvalitet i hjemmet.

Generelt sett er det vanlig å finne både utskiftbare og vaskbare filtre på moderne støvsugere. Håndholdte enheter og mindre modeller har ofte vaskbare filtre, mens større støvsugere kan ha utskiftbare filtre som kan kjøpes separat.

Hvis filteret er vaskbart, er det viktig å følge produsentens anbefalinger for riktig rengjøring og vedlikehold. Hvis det er utskiftbart, bør du være oppmerksom på anbefalt byttefrekvens for å sikre optimal ytelse og filtreringseffektivitet.

Samtlige modeller i vår støvsuger test har vaskbare filtre.

Det er varierende med vedlegg og tilbehør blant modellene i vår trådløs støvsuger test. I denne testen kan du finne ut hvilke munnstykker og dyser som er hensiktsmessige til dine behov og gjøre et mer kvalifisert valg av trådløs støvsuger.

De spesifikke vedleggene og tilbehøret som følger med varierer avhengig av produsenten og støvsugermodellen. Generelt sett tilbyr mange moderne støvsugere et utvalg av vedlegg og tilbehør for å håndtere ulike rengjøringsoppgaver. Noen vanlige munnstykker inkluderer:

Teppedyser: Designet for å effektivt rense tepper og dyptgående fjerne smuss og hår.

Harde gulv-dyser: Laget for skånsom rengjøring av harde gulvflater uten å forårsake riper.

Børster og kombinasjonsdyser: Allsidige vedlegg som passer for både tepper og harde gulv.

Sprederdyser: Brukes for å rengjøre steder som sofaer, gardiner eller andre møbeloverflater.

Smale dyser: Ideelle for å nå trange steder som hjørner eller langs lister.

Forlengelsesrør: Gir ekstra rekkevidde for å støvsuge høye steder eller under møbler.

Møbelbørster: Myke børster som passer for rengjøring av møbler eller skjøre overflater.

For å få nøyaktig informasjon om hvilke munnstykker og dyser som følger med kan du ta en titt i vår støvsuger test eller lese deg opp på produsentens hjemmeside.

Lydnivået varierer veldig hos testens ulike støvsugere. Lyden på en håndholdt støvsuger ligger normalt mellom 50 dB og 80 dB. Støynivået påvirkes ofte av sugeeffekten til støvsugeren og øker i takt med watten. Dersom du ønsker en kraftig håndholdt støvsuger som fjerner alt av støv og smuss må du nok forvente et litt høyere lydnivå. Dyson Gen5Detect håndholdt støvsuger er best i test, men har eksempelvis et relativt høyt lydnivå på 86 dB i boostmodus.

Begrepet håndholdt støvsuger refererer ofte til mindre, bærbare støvsugere som er designet for enkel bruk må møbler og overflater. Disse enhetene er vanligvis kompakte og lettere enn tradisjonelle støvsugere. Håndholdte støvsugere er praktiske for raske rengjøringsoppgaver, som å støvsuge bilen, sofaen eller smulete overflater.

På den annen side refererer begrepet trådløs støvsuger generelt til støvsugere som ikke er bundet til en strømkilde via en ledning. Dette inkluderer både håndholdte støvsugere og støvsugere som er designet som stangstøvsugere eller stående enheter. Trådløse støvsugere bruker batterier for strømforsyning og gir økt bevegelighet og fleksibilitet under rengjøring.

I en viss sammenheng kan håndholdt støvsuger og trådløs støvsuger overlappe, spesielt når man refererer til mindre enheter. I vår test bruker vi disse begrepene om hverandre.

Vi har testet disse trådløs støvsuger modellene:

OBS: SCROLL BORTOVER FOR Å FÅ MED DEG HELE TABELLEN.

Modell Dyson Gen5detect Bosch Unlimited Series 8 Dyson V8 Absolute Phillips Series 8000 Dreame R10 Pro Electrolux WELL Q
Pris 10 490,- 5 999,- 4 690,- 999,- 3 490,- 2 417,-
Batteritid 70 minutter 45 minutter 40 minutter 60 minutter 65 minutter 50 minutter
Ladetid 4,5 timer 5 timer 5 timer 5 timer 4,5 timer 4,5 timer
Støvbeholder 770 ml 400 ml 540 ml 600 ml 600 ml 300 ml
Vekt 3,5 kg 2,9 kg 2,5 kg 2,7 kg 1,6 kg 3,8kg
Munnstykker 6 stk 3 stk 3 stk 3 stk 4 stk 3 stk
Hastighetsnivåer 4 3 2 3 3 3
Selvstående funksjon

Hvilken støvsuger er best i test 2024?

Vår trådløs støvsuger test tar ikke for seg tradisjonelle støvsugere med ledning eller robottstøvsugere. Dersom du er på utkikk etter hvilken støvsuger som er best i test 2024 kan du sjekke ut vår samlingsartikkel: Støvsuger best i test 2024.

Har du behov for robotstøvsuger? Les vår robotstøvsuger test og finn Robotstøvsuger best i test 2024.

Bor du i et større hus med mange store rom er det kanskje bedre med en tradisjonell støvsuger. Les testen vår her og finn tradisjonell støvsuger best i test 2024.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *