CURLI AeroFlow – Hårføner best i test

Tidligere i år gjennomførte DinGuide en omfattende test av markedets 6 beste hårfønere. For å kunne gjøre en så grundig test som mulig ble det satt strenge krav til pris, spesifikasjoner, service, handleopplevelse og viktigst av alt brukeropplevelse. Basert på våre strenge krav kom nykommeren CURLI AeroFlow seirende ut som DinGuides hårføner best i test 2024. Denne artikkelen tar for seg en grundigere produktgjennomgang av testvinneren CURLI AeroFlow og alle elementene vi ikke rakk å nevne i vår hårføner test.

Oppsummering: CURLI AeroFlow

AroFlow hårføneren fra CURLI har tenkt på alt og gir en premium opplevelse hver gang. Denne hårføneren gir resultater du tidligere bare har fått hos frisøren.

CURLI-AeroFlow-gra-og-bla-harfoner
DinGuide Hårføner Best i test

Best i test hos DinGuide

Totalvurdering:

4,9/5

Hårføner best i test 2024

CURLI AeroFlow er simpelthen den kraftigste hårføneren på det norske markedet. Med sine 2000W har den formidable tørkeegenskaper som tørket håret til vårt testpanel på en tredjedel av tiden til en klassisk hårføner. Til tross for en noe dyr prislapp på 2800 kr får du virkelig valuta for pengene, da det følger med en haug av ekstrautstyr. CURLI AeroFlow har tenkt på alt og tar en soleklar seier i konkurransen i DinGuides hårføner best i test 2024.

AeroFlow-i-handen

Det første vi vil nevne er det lekre designet på esken som virkelig understreker eksklusiviteten til CURLI AeroFlow. Under den gjennomførte forpakningen skjuler det seg en liten, men kraftig hårføner samt tilbehør så langt øyet kan se. Med 3 magnetiske munnstykker som enkelt klipses på hårføneren gir CURLI AeroFlow et hav av styling muligheter, kun utfordret av Dyson (som forøvrig koster det dobbelte). Den medfølgende diffuseren er det perfekte tilbehøret for personer med krøller og som ønsker veldefinert og fantastiske krøller. Smoothing munnstykket tillater konsentrert styling av spesifikke seksjoner av håret og gir nydelige resultater. Modeling munnstykket er enda smalere og gir en smal og presis luftstrøm slik at du kan style håret til perfeksjon uten å forstyrre andre deler av frisyren. Munnstykkene sitter godt og synliggjør virkelig at CURLI har tenkt på alt fra design til brukervennlighet. En bytter enkelt mellom munnstykkene, noe reduserer brukstiden betraktelig selv for mer omfattende styling.

CURLI AeroFlow tilbehør

CURLI AeroFlow kommer med en praktisk og lekker reiseveske som er perfekt for å pakke vekk føneren og tilhørende munnstykker når den ikke er i bruk. Den lekre posen rommer alt ekstrautstyret og gjør det enkelt å frakte med seg hårføneren på overnattingsbesøk, helgeturer og lengre ferier. Reisevesken er som resten av aspektene ved CURLI i høy kvalitet og trekker opp helhetsinntrykket betraktelig. Her har virkelig konkurrentene noe å lære og ta inspirasjon fra. Det praktiske veggfestet som også følger med tillater oppheng av CURLI AeroFlow på ditt bad eller foretrukne tørkested. En super detalj som falt veldig i smak hos vårt testpanel. For deg som bruker hårføneren til å tørke hårføneren ofte eller daglig er dette en perfekt måte å rydde vekk rot og gi baderommet en mer premium og gjennomført finish. Vi har spart det aller beste til sist og snakker da selvfølgelig om curler-munnstykket som passer perfekt til AeroFlow hårføneren til CURLI. Dette munnstykket forvandler den kraftige hårføneren til en helt unik styler som kan minne om Dyson Airwrap. Krølleverktøyet klipses enkelt på føneren med en magnet og kan brukes til å krølle håret kun ved hjelp av luft fra hårføneren. Denne egenskapen hadde ingen av de andre modellene i vår test noe, noe som var helt utslagsgivende for å kåre CURLI AeroFlow som vår hårføner best i test 2024.

CURLI-AeroFlow-eske

Ionisk hårføner

Det er fort gjort å få slitasje på håret ved hyppig varmebehandling og tørking, men med GentleBlow™ og QuickDry™ ionisk teknologi, har denne ioniske hårføneren unike egenskaper til å tørke håret på en sunn og effektiv måte. Hårføneren produserer negativt ladede ioner som blåses ut sammen med luftstrømmen i hårføneren. Disse ionene bryter ned vannmolekylene i håret til mindre partikler som hjelper vannet å fordampe raskere fra håret. Den ioniske hårføneren nøytraliserer statisk elektrisitet og reduserer dermed frizz i håret ved tørking. CURLI AeroFlow sin ioniske hårføner har dermed en mye raskere tørketid enn tradisjonelle hårfønere, og etterlater håret mer glatt, mykt og skinnende.

CURLI-AeroFlow-Ionisk-teknologi

Hårføner best i test: CURLI AeroFlow

For å oppsummere sjekker CURLI AeroFlow av alle punktene på listen som forventes i vår hårføner best i test kåring. Etter å ha testet markedets 6 kraftigste og beste hårfønere på de viktigste parametrene er resultatet klart. CURLI AeroFlow er soleklart DinGuides hårføner best i test. På test-tidspunktet kostet CURLI AeroFlow kun halvparten av Dyson Supersonic, som var den eneste modellen som kunne konkurrere med vår testvinner. Tilbehør, brukeropplevelse, spesifikasjoner og pris var de avgjørende faktorene i vår hårføner test. Her kunne CURLI AeroFlow skilte med best resultater på alle målinger og, feier dermed sin dobbelt så dyre konkurrent av banen.

AeroFlow Ionisk hårføner

Hvilken hårføner er best i test 2024?

CURLI AeroFlow tar seieren som årets hårføner best i test 2024. Med kraftig motor, mange tilbehør og et lekkert og brukervennlig design er det ingen tvil om at CURLI AeroFlow tar denne seieren. Ionisk teknologi sørger for effektiv hårtørking, men skåner håret mot varmeskader og sikrer god hårhelse. Det rekordlave lydnivået på bare 54 dB gjør brukeropplevelsen behagelig og med innstillinger for alle hårtyper er dette den ultimate modellen i vår best i test av hårfønere 2024.

Ønsker du å lese vår hårføner test av markedets 6 beste hårfønere?

Hårføner test 2024. Beste hårføner. Hårføner best i test. Dyson hårføner

Hårføner test 2024: Samletest

Vi har gjennomført en grundig test av markedets 6 beste og kraftigste hårfønere. Les samletesten her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *